Θα συμμετέχει ο γιος της Ε. Μενεγάκη στο Mater Chef;

Φιλοξενούμενη στη χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, ήταν η Αθηναΐς Νέγκα. Καθώς λοιπόν, συζητούσαν για τις τηλεοπτικές εκπομπές και τις προτιμήσεις της καθεμιάς, η Ελένη είπε σχετικά με τον γιο της, Άγγελο, και την επιθυμία του να συμμετάσχει σε παιδικό ρεάλιτι μαγειρικής:

”Δεν σας είπα το πιο ωραίο… Γυρνάω χθες σπίτι και μου λέει ο γιος μου: ”Μαμά, θέλω να με βοηθήσεις… Να πάρεις τηλέφωνο… Θέλω να πάω στο Master Chef Junior.” Κάτω πέφτω εγώ… Του λέω ”τι είπες παιδί μου; Ξέρεις σε ποιο κανάλι είναι αυτό;” ”Nαι, ξέρω. Στο Mega”, μου λέει. ”Και τι δουλειά έχουμε εμείς στο Mega;” του λέω. ”Ο πατέρας σου δουλεύει στον ΑΝΤ1, εμείς δουλεύουμε στον ALPHA, θα πάμε να δώσουμε συμμετοχή στο mega; Είσαι καλά παιδάκι μου; Κι εσύ, ένα παιδί γεννημένο στον ΑΝΤ1, θα δώσεις συμμετοχή στο mega, που καλομεγαλώνεις στον ALPHA… Τι δουλειά έχουμε να δώσουμε εκεί συμμετοχή.”

Και συνέχισε: ”Βεβαίως, πλάκα του ‘κανα, αλλά θέλω να σου πω… Τα παιδιά δεν καταλαβαίνουν. Τους αρέσει κάτι, το ‘χει πάρει τ’ αφτί τους ότι παιδάκια θα μαγειρεύουν, ούτε ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Μου λέει, ότι θέλει να πάει κι εκείνος να μαγειρέψει. ”Κι επί τη ευκαιρία”, μου λέει, ”να σου φτιάξω μια συνταγή να μου πεις πώς…” Του λέω ”φύγε απ’ τα γκάζια κι άστα αυτά με τις συνταγές” Βλέπω, όμως, ότι στα παιδιά μου, αρέσει πάρα πολύ η κουζίνα. Να είναι να εκεί, να βοηθάνε, κάτι να κάνουν… Κάτι να κόψουν, κάτι ν’ ανακατέψουν. ”Πάρε, πάρε μαμά στο mega”, συνέχιζε. Και του λέω ”ναι, θα πάρω στο mega, θα πω γεια σας είμαι η Μενεγάκη κι ο Άγγελος Λάτσιος, ο γιος μου, θέλει να έρθει στο πρόγραμμά σας.”

Read More

And More