Θανάσης Αλευράς: Έτοιμος για την παρουσίαση του Athens Pride 2019! video

Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει στο κέντρο της Αθήνας το 15ο Athens Pride αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου!” Στις 8 Ιουνίου 2019 θα βγούμε ξανά περήφανα στους ιστορικούς δρόμους της Αθήνας. Αλλά δεν αρκεί αυτό. Σε κάθε δρόμο που περπατάμε, διεκδικούμε την ελευθερία μας και την ασφάλειά μας από οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης και βίας. Ο δρόμος μάς ανήκει εξίσου. Ο δρόμος έχει τη δική μας ιστορία” σημειώνουν οι διοργανωτές του.

Παρουσιαστής της βραδιάς που θα ακολουθήσει την παρέλαση είναι ο ηθοποιός Θανάσης Αλευράς ενώ ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα τραγουδήσουν, θα είναι ο Φοίβος Δεληβοριάς, η Ελένη Φουρέιρα και η Τάμτα!

Δες το μήνυμα του ηθοποιού!

“Τιμη μου που θα παρουσιασω το 15ο Athens Pride! Το Σαββατο 8 Ιουνιου θα βγουμε στους δρομους της Αθηνας για το δικαιωμα να αγαπας και να αγαπιεσαι φανερα… να μην φοβασαι… να μην κρυβεσαι…θα βγουμε στους δρομους να πουμε ΟΧΙ στη βια ΟΧΙ στην ομοφοβια..θα βουμε στους δρομους για να τους γεμισουμε χρωματα. Σ αυτην την Επανασταση και γι αυτη την Επανασταση θα ειμαστε παντα εκει! PROUD” έγραψε η ηθοποιός στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram!

Read More

And More