Θανάσης Ευθυμιάδης: Η φωτογραφία μέσα από τη θάλασσα και το ξεχωριστό μήνυμα

Η αγάπη του Θανάση Ευθυμιάδη για τη φύση είναι γνωστή και έτσι οι αναρτήσεις από διάφορα αγαπημένα του μέρη δεν έχουν τέλος. Τι κι αν διανύουμε το τελευταίο δεκαήμερο του Γενάρη, ο Θανάσης Ευθυμιάδης βουτάει στα παγωμένα νερά της θάλασσας και στέλνει το δικό του μήνυμα.

“Μέσα στην θάλασσα.. Οραματίζομαι όλους τους ανθρώπους να νιώθουν Ειρήνη μέσα τους,, να έχουν μία στέγη και καλή τροφή. Βλέπω από την καρδιά μου, κάθε παιδί να έχει μπόλικη αγάπη, στοργή και  φροντίδα ώστε να μπορεί να χαίρετε τα ταλέντα και τα χαρίσματα του. Βλέπω έναν κόσμο όπου η καρδιά είναι πιο σημαντική από το μυαλό.

Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι μοιράζουν και δεν συσσωρεύουν. Χρωματίζω τον κόσμο με τα χρώματα της δικαιοσύνης και της ισότητας. Έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι σέβονται την φύση και την ερωτεύονται ξανά. Και η φύση απαντάει, χαρίζει καθαρό νερό καθαρό αέρα και τροφή. Όλα τα ζώα και όλα τα φυτά είναι χαρούμενα. Το βαθύ γέλιο βγαίνει από τις καρδιές των ανθρώπων.

Λέω ευχαριστώ για την αγάπη, κατανόηση, σοφία, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορώ να εκτελώ το κομμάτι που μου αντιστοιχεί. Να είμαι χρήσιμος. Είθε όλοι να έχουν την Αγάπη, κατανόηση, θάρρος και ταπεινότητα ώστε να μπορούν να εκτελούν το κομμάτι που τους αντιστοιχεί. Κάπως έτσι προσεύχομαι εγώ”, έγραψε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Read More

And More