Θανάσης Ευθυμιάδης: Η νέα ενδιαφέρουσα ανάρτηση του ηθοποιού – Γιατί ιδρώνουν οι πατούσες μας;

Μπορεί ο Θανάσης Ευθυμιάδης να έχασε για λίγο διάστημα τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, καθώς έπεσε θύμα Τούρκων χάκερ, ωστόσο πλέον έφτιαξε νέο προφίλ στα social media! Ο αγαπημένος ηθοποιός συνεχίζει να κάνει άκρως ενδιαφέρουσες αναρτήσεις, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους για πράγματα που ίσως δεν γνώριζαν, αλλά έπρεπε να μάθουν κάποια στιγμή.

Σήμερα, ο Θανάσης Ευθυμιάδης χτύπησε ξανά! Αυτή τη φορά, ο γνωστός ηθοποιός έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό για ποιον λόγο οι πατούσες μας ιδρώνουν και γιατί το σωστό είναι να… περπατάμε ξυπόλυτοι. Διάβασε την ανάρτησή του:

“Lock down-Soul up. Τι σημαίνει γείωση? Οι πατούσες μας είναι φτιαγμένες για την επαφή με το χώμα. Έτσι γίνεται αποτοξίνωση και έτσι παίρνουμε και εμείς την ζωτική ενέργεια της Γης. Όταν οι πατούσες διαμαρτύρονται για την κλεισούρα, τότε ιδρώνουν, δημιουργούν άσχημη οσμή, μύκητες νυχιών κλπ. Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι τους καλοκαίρινους μηνες(που περπατάμε ξυπόλητοι πιο συχνά ) είμαστε πιο υγιείς, ενώ το χειμώνα που οι πατούσες είναι συνέχεια κλεισμένες μέσα στα παπούτσια, οι ιώσεις αυξάνονται.

Φέτος, λόγω καραντίνας, πολύ πιθανό είναι ότι έχουμε χάσει εντελώς την επαφή με το έδαφος,την γείωση μας. Στην πόλη, οι πιο πολλοί ζούμε και εργαζόμαστε σε ορόφους, στον αέρα δηλαδή, χρησιμοποιούμε αμάξι ή μέσα μεταφοράς (πάλι στον αέρα), και τη νύχτα πάλι κοιμόμαστε στον αέρα. Ελάχιστοι Περπατάμε καθημερινά. Σας προσκαλώ να βγάλετε τα παπούτσια και κάλτσες και να αφισετε τις πατούσες ελεύθερες σε επαφή με το έδαφος (χώμα), έστω και λίγα λεπτά κάθε μέρα κάνουν την διαφορά! Η καλή υγεία βρίσκεται στα απλά πράγματα”.

Read More

And More