Θανάσης Μπέλλος για Μυριέλλα Κουρεντή: «Κάνει τα γλυκά μάτια στον Κατσαούνη, αλλά όλα είναι παραμύθια»

Καλεσμένος στην εκπομπή Love It βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 31/1 ο Θανάσης Μπέλλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor, μίλησε μεταξύ άλλων για την απόχωρήση του από το ριάλιτι επιβίωσης, για το love story ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Μυριέλλα Κουρεντή ενώ εξηγεί τι έγινε με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και τη Σοφιάνα Αβραμάκη τη νύχτα με την πολλή βροχή.

«Μπήκα στο Survivor για να δω αν ο κόσμος με δει πραγματικά και με αγαπήσει για αυτό που είμαι. Στο Survivor ήμουν πάντα πρώτος και δεν έχω χάσει σχεδόν κανένα παιχνίδι. Το Survivor είναι το αγαπημένο μου, ειδικά όταν είδα τον Ντάνο. Είχα προσπαθήσει και παρελθόν να μπω στο παιχνίδι. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγα, ειδικά με τον τρόπο, αλλά υπήρχαν θέματα υγείας», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Μπέλλος. 

Και συνέχισε: «Αυτή τη στιγμή το Survivor είναι ένα μήνα. Τώρα είμαι πανέτοιμος και αν θέλω μπορώ να γυρίσω στο παιχνίδι. Η παραγωγή δεν φταίει σε τίποτα, μου στάθηκε πάρα πολύ απλά αυτή τη στιγμή λένε πως θα βάλουν άλλου και εγώ σαν Θανάσης λέω πως είμαι πανέτοιμος να μπω ξανά».

Όσον αφορά στη σχέση του Γιώργου Κατσαούνη με τη Μυριέλλα Κουρεντή αλλά και την επίθεση που δέχεται η δεύτερη από την ομάδα της, ο Θανάσης Μπέλλος τόνισε: «Εγώ έχω πάρει ξεκάθαρη θέση σε όλα αυτά και όταν με ρώτησε ο Λιανός είπα πως δεν συμφωνώ με τίποτα. Διαφωνώ απόλυτα γιατί όταν μία ομάδα χάνει και υποφέρει θα πρέπει να είναι ενωμένοι και όχι κάποιος παίκτης να χασκογελάει και αυτό γινόταν πάρα πολύ. Η ένταση στους Διάσημου ξεκινάει από την Μυριέλλα.

Ο Κατσαούνης είναι ένα παιδί πολύ αυθόρμητο. Έβγαλε επιθετικότητα, έλεγε πράγματα που δεν έπρεπε να πει. Περνάγανε μπροστά μας οι αντίπαλοι και τους έβριζε. Στην αρχή μίλαγε μόνο με τα κορίτσια. Έβριζε τους διάσημους επειδή είναι διάσημοι. Η Μυριέλλα του κάνει τα γλυκά μάτια αλλά αυτά είναι παραμύθια. Τον βλέπει μόνο ένα δευτερόλεπτο», εξήγησε ο Θανάσης Μπέλλος.

«Επίσης δεν συμφωνώ με τα κορίτσια που ουρλιάζουν συνεχώς μεταξύ τους. Η Μυριέλλα μπορεί να είναι αυτό που είναι αλλά δεν πότε δεν πρόσβαλλε κανέναν. Πρέπει να καταλάβει όμως ότι είναι ομάδα και δεν μπορεί να «παίζει» με όλη την ομάδα» κατέληξε ο Θανάσης Μπέλλος.

Ο Θανάσης Μπέλλος αναφέρθηκε και σε κάποιους τραυματισμούς που είχε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Survivor: «Μου άρεσε πάρα πολύ, το παιχνίδι το έβλεπα εύκολα, έχω 10 τραυματισμούς επάνω μου, κεφάλια σπασμένα, στο δίχτυ που έπεσα μου έσπασαν τρία δόντια, πάμε για εμφυτεύματα τώρα. Ήθελα πάρα πολύ να κάτσω και ένιωθα περήφανος για τον μπαμπά μου». 

Read More

And More