Θανάσης Πανουργιάς: Όταν είχε πάει σε συναυλία της Άννας Βίσση χωρίς τη Σοφία Καρβέλα

Με αφορμή τα γενέθλια του Θανάση Πανουργιά, η Σοφία Καρβέλα προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την οποία αν και υπήρχαν χρόνια φήμες κανείς δεν πίστευε πως ισχύει. Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, δημοσιεύοντας μια οικογενειακή φωτογραφία στο προφίλ της στο instagram, με ένα πολύ τρυφερό κείμενο αποκάλυψε πως οι δυο τους έχουν πάρει διαζύγιο παραμένοντας ωστόσο πολύ δεμένοι και αγαπημένοι. (δες εδώ την ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα)

Τα δυο παιδιά του, Νέστορας και Νίκος αποτελούν για εκείνους την απόλυτη προτεραιότητά τους γι΄αυτό και φροντίζουν να κάνουν πράγματα μαζί και να περνούν αρκετό χρόνο ως οικογένειά. Μάλιστα, ο Θανάσης Πανουργιάς φαίνεται πως παρά τον χωρισμό του από την Σοφία Καρβέλα εξακολουθεί να διατηρεί μια άψογη σχέση και με την πρώην πεθερά του, Άννα Βίσση.

Το καλοκαίρι μάλιστα που μας πέρασε, και πιο συγκεκριμένα στις 29 Ιουνίου, ο Θανάσης Πανουργιάς είχε βρεθεί στο θέατρο Άλσος μαζί με τους δυο γιους του προκειμένου να απολαύσουν όλοι μαζί την συναυλία της Άννας Βίσση με την Σοφία Καρβέλα ωστόσο να απουσιάζει από την παρέα τους.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες που είχε εξασφαλίσει τότε ο Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More