Θανάσης Πατριαρχέας: Αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένουν με την σύζυγό του και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε πως θα γίνει δεύτερη φορά μπαμπάς, καθώς η σύζυγός του Βίβιαν Δράκου βρίσκεται ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το πρωί της Τρίτης ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κου-Κου” και αποκάλυψε πως με την σύζυγό του θέλουν να αποκτήσουν πολλά παιδιά. (δες εδώ τον τρόπο με τον οποίο ο ηθοποιός ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της συζύγου του)

Ο Θανάσης Πατριαρχέας εξήγησε πως ο λόγος που ανακοίνωσαν την ευχάριστη είδηση στον ένατο μήνα είναι γιατί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης υπήρξαν κάποια προβλήματα με την Βίβιαν να αναγκάζεται να περάσει κάποιους μήνες στο κρεβάτι. Ακόμη, αποκάλυψε και το φύλο του μωρού που περιμένουν που θα είναι και αυτό κοριτσάκι.

“Χαρά μεγάλη ξανά και ανυπομονησία. Η αλήθεια είναι ότι θέλουμε πολλά παιδιά. Εγώ προσωπικά θέλω περισσότερα από την Βίβιαν, αν πάνε όλα καλά, αντέχει η Βίβιαν και τα οικονομικά μας μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται. Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν μια εκδρομή, δεν καταλάβαμε τίποτα. Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να μείνει στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι μέχρι να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά. Είναι και αυτό κοριτσάκι, χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε παιδί, προσπαθούσαμε και όποτε είχαμε υποψίες, παίρναμε τεστ και εγώ περίμενα απ΄ έξω με ένα βίντεο. Πάντα όποτε τράβαγα βίντεο ήταν αρνητικό. Γυρίζω από πρόβα και μου το ανακοινώνει ενώ με τράβαγε αυτή βίντεο. Την έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι πολύ ωραία” είπε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Read More

And More