Θανάσης Πατριαρχέας: Αυτό είναι το όνομα που θα πάρει η κορούλα του!

Είναι στα καλύτερά τους και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή με την μικρή τους πριγκίπισσα. Ο λόγος για τον ηθοποιό Θανάση Πατριαρχέα, που γνωρίσαμε μέσα από το ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και την σύζυγό του Βίβιαν Δράκου που εδώ και λίγους μήνες ζουν το θαύμα της γέννησης μιας πανέμορφης κορούλας.

Ο γνωστός ηθοποιός, αν και προσπαθεί να κρατά χαμηλό προφίλ στην προσωπική του ζωή, όταν γεννήθηκε το μωρό του μας συγκίνησε με μια ανάρτηση που μιλούσε για το θαύμα της ζωής που βιώνει. Και φυσικά από εκείνη την στιγμή είναι αχώριστος με την μπέμπα του.

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Γλυφάδας, στην οποία και κατοικεί, σκόπευε το καλοκαίρι να κάνει το θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης του ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Realnews τα σχέδια τους αναβάλλονται λόγω των τελευταίων εξελίξεων με τον κορονοϊό.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το δημοσίευμα, το ζευγάρι έχει αποφασίσει το όνομα που θα πάρει η τεσσάρων μηνών κόρη τους και αυτό δεν είναι άλλο από το Σταυρούλα, το όνομα της μητέρας του ηθοποιού. Ενώ, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ζευγαριού, έχουν σκοπό να τη φωνάζουν Σταυρία.

Read More

And More