Θανάσης Πατριαρχέας: Έτσι έμαθε ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά! [pics]

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου μπορεί να μετρούν μόλις ένα χρόνο κοινής πορείας, όμως έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και νιώθουν τρισευτυχισμένοι! Ο πρωταγωνιστής της καθημερινής σειράς “Γυναίκα χωρίς όνομα” και η γοητευτική γυμνάστρια έγιναν γονείς τον περασμένο Ιανουάριο επισφραγίζοντας έτσι τον θυελλώδη έρωτά του.

Το πρωί της Δευτέρας, η Βίβιαν Δράκου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram δύο φωτογραφίες με την κόρη και τον σύζυγό της αποκαλύπτοντας το πώς ανακοίνωσε στον Θανάση Πατριαρχέα ότι θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Ήταν 1 Ιουνίου του 2019 όταν εκείνη ανακοίνωσε στην αγαπημένο της το ευχάριστο γεγονός που πρόκειται να συμβεί στη ζωή τους, μετά την επιστροφή της από ένα ταξίδι.

Συγκεκριμένα, η Βίβιαν Δράκου έγραψε: “1 Ιουνίου 2019! Μάθαμε ότι θα έρθεις στον κόσμο εσυ Σταύρια μας! Στην δεύτερη φωτογραφία είναι που δεν τον έχω αφήσει από την αγκαλιά μου, αφού μόλις είχα γυρίσει από ταξίδι και η προσμονή μου να τον δω ήταν μεγάλη! Εκείνο το βράδυ έμαθε ότι θα γίνει ΠΑΤΕΡΑΣ”.

Δες φωτογραφίες:

Το ζευγάρι είναι full in love!

Read More

And More