Θανάσης Πατριαρχέας: Ο Σασμός, οι γυναίκες της ζωής του και ο ρόλος που αγαπήθηκε στο twitter

Ο Θανάσης Πατριαρχέας πρόσφατα έκανε την είσοδό του στη σειρά, Σασμός, κερδίζοντας από νωρίς τους τηλεθεατές του Alpha οι οποίοι αναζητούν περισσότερα για τον Άγγελο Σωτηρόπουλο (τον ρόλο που υποδύεται) και το άγνωστο παρελθόν του.

Σασμός: Ποιος είναι ο γιατρός, Άγγελος Σωτηρόπουλος;

Ο γοητευτικός γιατρός έρχεται από την Αθήνα στην Κρήτη και… ταράζει τις ζωές των πρωταγωνιστών.  Ξαφνικά μαθαίνει από τη μητέρα που τον μεγάλωσε ότι δεν είναι η βιολογική του μητέρα. Κι από ‘κει ξεκινάει να ξετυλίγεται το νήμα της ιστορίας, που βλέπουμε στην οθόνη. Η μητέρα που τον μεγάλωσε λέει στον Άγγελο ότι έχει ένα κουτί με αντικείμενα της βιολογικής του μητέρας και του πατέρα του.

Στόχος του Άγγελου Σωτηρόπουλου είναι να μάθει όλη την αλήθεια για τους βιολογικούς του γονείς.

Όσα δεν γνώριζες για τον ηθοποιό, Θανάση Πατριαρχέα

Γεννήθηκε το 1986 στην Καλαμάτα όπου και μεγάλωσε. Σε ηλικία 18 ετών ξεκίνησε τις σπουδές του στο Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αποφοιτώντας κάποια χρόνια μετά.

Αργότερα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Το 2010, σε ηλικία 23 ετών αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Έτσι πέρασε στη Δραματική Σχολή Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν από όπου αποφοίτησε το 2013, ξεκινώντας την πορεία του ως ηθοποιός. Έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο στην παράσταση «Περί Ζώων» της Ελφρίντε Γέλινεκ στο Θέατρο Τέχνης.

Η τηλεοπτική αναγνώριση έρχεται λίγα χρόνια αργότερα, όταν το 2018 θα αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο για την καθημερινή σειρά του ANT1, Γυναίκα Χωρίς Όνομα.

Ακολούθησε ο ρόλος του στη σειρά εποχή της ΕΡΤ, Τα Καλύτερά μας χρόνια, ενώ φέτος κέρδισε από τις πρώτες του σκηνές στον Σασμό, τους τηλεθεατές του Alpha.

Θανάσης Πατριαρχέας: Ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς!

Το 2019 παντρεύεται την εκλεκτή της καρδιάς του, Βίβιαν Δράκου, στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, δύο μόλις μήνες πριν γίνουν γονείς. Η ευτυχία τους μεγαλώσει με τον ερχομό της πρώτης τους κόρης.

Η 30χρονη Βίβιαν είναι personal trainer, ενώ υπήρξε αθλήτρια σε ομάδες voley. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vivian (@viviandrakou_patriarchea)

Δες παρακάτω φωτογραφίες του ζευγαριού:

Τον Μάιο του 2021 η Βίβιαν Δράκου φέρνει στον κόσμο της δεύτερη κορούλα της, με τον ηθοποιό να έχει κρατήσει την είδηση της εγκυμοσύνης της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δίνοντας αργότερα εξηγήσεις: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη ήταν λίγο πιο δύσκολη από την πρώτη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν ήταν στο κρεβάτι. Δεν θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι μέχρι όλα να πάνε καλά».

Όσο για την περίοδο της καραντίνας και τον ερχομό της δεύτερης κόρης ο ηθοποιός είχε περιγράψει στις τηλεοπτικές κάμερες:«Όλες οι γυναίκες είναι ηρωίδες και το κατάλαβα στην αίθουσα τοκετού. Δεν προλάβαινα να χαρώ την κόρη μου και ξαφνικά έρχεται η πανδημία. Κακό για όλους μας αλλά σε μένα έκανε καλό. Γιατί χάρηκα την οικογένειά μου και πέρασα την καραντίνα μου στο χωριό. Ευτυχία».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας και οι δηλώσεις για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Πρόσφατα ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στον Alpha όπου και ρωτήθηκε για τη γνωριμία και τη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Για μένα όλο αυτό ήταν σοκαριστικό, μέχρι και την τελευταία μέρα του μιλούσα στον πληθυντικό, δεν μίλησα ποτέ στον ενικό και ξαφνικά γίνεται αυτό, σκάει όλο αυτό και λέω: “Πού ήμουν; Τι έγινε;” και ακούστηκαν διάφοροι άνθρωποι που λέγανε: “Όλοι ξέραμε”».

Ο Θανάσης Πατριαρχέας έκανε δυναμική είσοδο στη σειρά Σασμός, με τους χρήστες του twitter να έχει εκδηλώσει τον θαυμασμό τους για τον σκοτεινό ρόλο του Άγγελου Σωτηρόπουλου στο αθώο πρόσωπο του Θανάση Πατριαρχέα – Σύμφωνα με τα spoilers στα επόμενα επεισόδια ο Άγγελος θα αποκαλύψει ένα άλλο του πρόσωπο αφού θα ερωτευτεί τη Στέλλα.

 

 

 

 

 

Read More

And More