Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Διπλή βάπτιση το φετινό καλοκαίρι

Χαρές θα έχουν το φετινό καλοκαίρι ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, καθώς θα βαφτίσουν τις δύο κόρες τους! 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο Secret των Παραπολιτικών, η διπλή τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 16 Ιουλίου σε ένα χωριό στην Πύλο. Η μεγάλη κόρη, που είναι 2 ετών, θα πάρει το όνομα Σταύρια, αφού έτσι λένε τη μητέρα του ηθοποιού, ενώ η δεύτερη κόρη, που είναι ενός έτους, θα πάρει το όνομα Κύνθια που το επέλεξε το ζευγάρι.

Στο πρώτο παιδάκι νονοί θα είναι η κολλητή και συνεργάτιδα της Βίβιαν, Πόλυ Χατζόγλου και ο κολλητός του ηθοποιού Στέλιος Σταύρου. Την Κύνθια θα τη βαπτίσουν οι επίσης πολύ καλοί φίλοι τους, Σαπφώ και Κίμωνας. Ο Θανάσης Πατριαρχέας και η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έχουν αποφασίσει να κάνουν παραδοσιακές βαπτίσεις αφού μετά τα Μυστήρια θα γίνει γλέντι και χορός στην πλατεία του χωριού. Όσον αφορά στο φαγητό, θα τιμήσουν δεόντως παραδοσιακά εδέσματα της περιοχής.

Η Βίβιαν Δράκου δήλωσε, μάλιστα, σχετικά με τις βαπτίσεις στο Secret των Παραπολιτικών πως «νιώθω πάρα πολύ όμορφα, όμως παράλληλα είμαι λίγο αγχωμένη, γιατί θέλω ο κόσμος που θα έρθει να περάσει καλά και να το ευχαριστηθεί και βεβαίως να είναι η ημέρα της Κύνθιας και της Σταύριας».

Read More

And More