Θανάσης Πατριαρχέας – Βιβιαν Δράκου: Έγιναν γονείς για τρίτη φορά – Οι φορές που μας έδειξαν την οικογενειακή τους ευτυχία

Πατέρας για τρίτη φορά έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου 8/10 ο Θανάσης Πατριαρχέας, καθώς η σύζυγός του, Βίβιαν Δράκου έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Η σύζυγός του ηθοποιού γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και το ζευγάρι βιώνει, όπως είναι αναμενόμενο, μοναδικές στιγμές.

Την αποκάλυψη έκανε ο δημοφιλής ηθοποιός μέσω ενός Instastory που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, όπου τον βλέπουμε στο πλευρό της συζύγου του αγκαλιά με το νεογέννητο μωράκι τους.

Πλέον ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι μπαμπάς τριών κοριτσιών και δε βλέπει την ώρα να επιστρέψει στο σπίτι μαζί με την νεογέννητη κορούλα τους και την σύζυγό του.

«Καλώς ήλθες μικρή μας», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Θανάσης Πατριαρχέας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thanasis Patriarcheas (@thanasispatriarcheas)

 

Η γνωριμία τους

Ο Θανάσης Πατριαρχέας είναι παντρεμένος με τη Βίβιαν Δράκου από το 2019 και έχουν αποκτήσει τρεις κόρες.

Η ίδια είναι personal trainer και υπήρξε αθλήτρια βόλεϊ, ενώ έχει παίξει και σε μεγάλες ομάδες. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς η οικογένειά τους μεγάλωσε και περνούν τρυφερές στιγμές όλοι μαζί με παιχνίδια και αγκαλιές.

 «Θέλαμε να ανακοινώσουμε την εγκυμοσύνη μου όταν θα είμαστε πιο σίγουροι. Tην άλλη βδομάδα μπαίνω στον 7ο μήνα. Δεν ξέρουμε το φύλο και ούτε θέλουμε να το μάθουμε. Θέλουμε να είναι έκπληξη, να το μάθουμε στον τοκετό. Είμαστε μαζί 10 μήνες μόνο. Στους τρεις μήνες έμεινα έγκυος. Σκεφτόμαστε να παντρευτούμε. Τώρα πολιτικό και πιο μετά θρησκευτικό, για να πάρουμε την ευλογία», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Βίβιαν Δράκου.

«Ήμασταν σε ένα πάρτι, γνωριστήκαμε και από τότε δεν σταματήσαμε να είμαστε μαζί. Το πρώτο πράγμα που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα υπέροχο χαμόγελο, αλλά ήταν ψηλή, μεγαλόσωμη. Έτσι, μου έβγαλε μία θετική αύρα, μία απλότητα… Ο ερχομός της κόρης μας ήρθε αιφνιδιαστικά με μεγάλη χαρά. Ήταν ένα μαγικό ταξίδι που ξεκίνησε από το πουθενά και μας οδήγησε στα πάντα», είχε αποκαλύψει από την πλευρά του ο Θανάσης Πατριαρχέας στην εκπομπή «Μαμά-δες».

Η γέννηση του πρώτου τους παιδιού, της μικρής Σταυρίας

Ο γνωστός ηθοποιός και η αγαπημένη του πριν από 2,5 περίπου χρόνια, υποδέχτηκαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, τη μικρή Σταύρια.

Η Σταυρία ήρθε στη ζωή τους πολύ σύντομα μετά τη γνωριμία τους, καθώς η εγκυμοσύνη για την πρωταθλήτρια του βόλεϊ και γυμνάστρια προέκυψε μόλις στους 3 πρώτους μήνες της σχέσεις της με τον ηθοποιό.

«Ξαφνικά γέμισα ευθύνες που δεν τις φανταζόμουν, αλλά είμαι έτοιμος για αυτές τις ευθύνες. Περιμένω το παιδάκι μου να πάμε παρακάτω μαζί. Αυτό που με αγχώνει είναι πως είναι ένα άγνωστο πεδίο, αλλά είμαι έτοιμος να το δεχτώ», έλεγε ο ηθοποιός, καθώς περίμεναν το πρώτο τους παιδί.

Ο ερχομός της Κύνθιας

Τον Μάϊο του 2021 ήρθε στη ζωή τους το δεύτερο κοριτσάκι τους, η Κύνθια, με την εγκυμοσύνη της Βίβιαν Δράκου να γίνεται γνωστή όταν πλέον ήταν στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

«Ενώ η πρώτη εγκυμοσύνη ήταν σαν εκδρομή, η δεύτερη ήταν λίγο πιο δύσκολη. Υπήρχαν μήνες που η Βίβιαν έπρεπε να είναι στο κρεβάτι. Δε θέλαμε να ανακοινώσουμε κάτι, μέχρι να ξέρουμε πως θα πάνε όλα καλά. Είναι και το δεύτερο μωρό κοριτσάκι. Χαίρομαι πάρα πολύ. Θέλαμε δεύτερο παιδί. Όποτε είχαμε υποψία πως είναι έγκυος, πάντα έβγαινε αρνητικό το τεστ.

«Μια μέρα γύρισα από πρόβα και μου το ανακοίνωσε. Με τράβαγε βίντεο και την έχουμε αυτή τη στιγμή» είπε, μεταξύ άλλων μιλώντας τότε στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου».

«Ψάχναμε με τον Θανάση ονόματα και καταλήξαμε σε αυτό, γιατί της ταιριάζει πολύ. Γιατί η Κύνθος είναι στη Δήλο, ήταν το αγαπημένο νησί των θεών και έχει ωραία ενέργεια. Έτσι, “κλειδώσαμε” αυτό το όνομα», είχε πει η Βίβιαν Δράκου στην εφημερίδα Secret.

Παράλληλα τότε, ο Θανάσης Πατριαρχέας είχε εκφράσει δημόσια την επιθυμία τους να αποκτήσουν πολλά παιδιά λέγοντας: «Θέλουμε πολλά παιδιά. Εγώ προσωπικά θέλω περισσότερα από την Βίβιαν. Αν πάνε όλα καλά και αντέχει η Βίβιαν, μακάρι να κάνουμε όσα γίνεται», έλεγε ο ηθοποιός ο οποίος μαζί με την καλή του θα πραγματοποιήσουν την επιθυμία τους αποκτώντας και τους επόμενους μήνες και τρίτο παιδί.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More