Θανάσης Πατριαρχέας – Βίβιαν Δράκου: Έξοδος από το μαιευτήριο μαζί με τη νεογέννητη κόρη τους

Πιο χαρούμενοι από ποτέ είναι τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου, αφού κρατούν στην αγκαλιά τους τη δεύτερη κορούλα τους. Ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, ο γνωστός ηθοποιός και η γυμνάστρια ζουν ξανά την απόλυτη ευτυχία!

Το ζευγάρι κράτησε επτασφράγιστο μυστικό τη δεύτερη εγκυμοσύνη, καθώς επρόκειτο για μια δύσκολη κύηση που ταλαιπώρησε αρκετά τη Βίβιαν Δράκου. Έτσι, ο Θανάσης Πατριαρχέας επέλεξε να την ανακοινώσει δημόσια μόλις λίγες ημέρες πριν έρθει στη ζωή η κόρη τους.

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Θανάσης Πατριαρχέας και η Βίβιαν Δράκου πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο και επέστρεψαν στο σπίτι τους. Λίγο πριν αναχωρήσουν, έβγαλαν μερικές φωτογραφίες με τους ανθρώπους που τους βοήθησαν, τις οποίες ο ηθοποιός δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram.

“Ήρθε η ώρα να πάμε σπίτι μικρή μου! Ευχαριστώ όλους στο ΡΕΑ για τη φροντίδα που παρείχαν στη σύζυγό μου και στο νέο μέλος της οικογένειάς μας, ιδιαίτερα τη γιατρό μας κα. Σταυρούλα Γεωργακίλα και τη μαία Ειρήνη Τομαρα”, έγραψε ο Θανάσης Πατριαρχέας στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Δες τη φωτογραφία:

Read More

And More