Θάνατος Βασίλισσας Ελισάβετ: Πρίγκιπας Ουίλιαμ, Κέιτ Μίντλετον, Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ μαζί μετά από 2 χρόνια

O πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά από κοινού μετά από δύο περίπου χρόνια. Τα δύο ζευγάρια για τα οποία υπήρχαν φήμες ότι είχαν ψυχρανθεί οι σχέσεις τους παρουσιάστηκαν μαζί μετά τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ο  λόγος ήταν για να επιθεωρήσουν τα αφιερώματα και τα λουλούδια που αφήνουν οι πολίτες στις πύλες του κτήματος Berkshire ως φόρο τιμής στην αείμνηστη Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η ιδιωτική τελετή στο Μπαλμόραλ

Σε μία ιδιωτική τελετή που θα λάβει μέρος απόψε, Σάββατο 10/9  κοντά στο Μπαλμόραλ θα τιμήσουν τη βασίλισσα Ελισάβετ  τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, τα οποία εθεάθησαν μέσα σε αυτοκίνητα να πηγαίνουν προς το Crathie Kirk.

Υπενθυμίζεται ότι το Κάστρο του Μπαλμόραλ είναι το τελευταίο μέρος που βρέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ πριν αφήσει την τελευταία της πνοή. Στην ιδιωτική τελετή πήγαν όλοι εκτός του βασιλιά Καρόλου, του πρίγκιπα Γουίλιαμ και του πρίγκιπα Χάρι, που έφυγαν χθες από εκεί.

Στην τελετή θα παραβρεθούν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, δηλαδή η πριγκίπισσα Άννα, ο σύζυγός της Τιμ Λόρενς και τα παιδιά της, Ζάρα Τίνταλ και Πίτερ Φίλιπς. Εκεί θα βρεθεί και ο πρίγκιπας Ανδρέας και οι κόρες του, πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία, όπως επίσης ο κόμης και η κόμισσα του Γουέσεξ και κόρη τους, Λαίδη Λουίζ.

Πηγή φωτογραφιών: Reuters

Read More

And More