Θάνος Καληώρας: Ευτυχισμένος στο πλευρό της όμορφης συντρόφου του! Φωτογραφίες

Με την αγαπημένη του Θωμαΐδα στο πλάι του, ο ηθοποιός Θάνος Καληώρας έχει βρει πλήρη ισορροπία στη ζωή του. Μπορεί να τους χωρίζουν αρκετά χρόνια, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ μαζί. Αυτή η ευτυχία είναι που αντανακλάται στα ζεστά χαμόγελα που ανταλλάζουν μεταξύ τους και που χαρίζουν στον φωτογραφικό φακό σε κάθε τους συνάντηση.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Dynasty the Show” στο Casablanca Music Hall και το TLIFE ήταν εκεί.

Το ζευγάρι, όπως έχει αποκαλύψει σε συνέντευξη του ο ηθοποιός, είναι μαζί αρκετά χρόνια και ζει κάτω από την ίδια στέγη. Μάλιστα ο Θάνος Καληώρας έχει δηλώσει ότι κάποια στιγμή οι δυό τους θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ενώ επιθυμία του ηθοποιού είναι να αποκτήσουν κι ένα παιδί.

Ο Θάνος Καληώρας και η Θωμαΐδα του απόλαυσαν την μουσικοθεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν η εκρηκτική Νίνα Λοτσάρη και ο Παναγιώτης Πετράκης. Οι δυο τους μοιράζονται την αγάπη για την τέχνη γι’ αυτό και ο φωτογραφικός φακός τους συναντά συχνά σε θεατρικές παραστάσεις.

Read More

And More