Θάνος Μικρούτσικος: Θλιμμένη στην κηδεία του η πρώην σύζυγός του Ειρήνη Ιγγλέση [pics]

Πλήθος κόσμου βρίσκεται από το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών για την πολιτική κηδεία του Θάνου Μικρούτσικου. Ο αγαπημένος μουσικοσυνθέτης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 χρόνων μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Στο τελευταίο αντίο, παρά τη βροχή και το κρύο βρέθηκαν πολλοί Έλληνες καλλιτέχνες, εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, αλλά και άνθρωποι που αγαπούσαν τα τραγούδια και την μουσική του.

Ανάμεσά τους ήταν φυσικά η οικογένειά του, τα παιδιά του, ο αδελφός του Ανδρέας Μικρούτσικος, αλλά και η πρώην σύζυγός του Ειρήνη Ιγγλέση. Πρόκειται για τη δεύτερη σύζυγο του Θάνου Μικρούτσικου και μητέρα των δυο κοριτσιών του: Σεσίλ και Κωνσταντίνας με δύο χρόνια διαφορά.

Ο Θάνος Μικρούτσικος και η ηθοποιός Ειρήνη Ιγγλέση γνωρίστηκαν στην παράσταση Φουέντε Οβεχούνε, όπου εκείνος είχε επιμεληθεί τη μουσική της. Παρότι μία ισχυρή κρίση οδήγησε στο τέλος και τον δεύτερο γάμο του, ο Μικρούτσικος είχε χαρακτηρίσει την Ιγγλέση ως «παντοτινά δικό του άνθρωπο». Και εκείνη, ως το τέλος έμεινε στο πλευρό της οικογένειάς του και μαζί με τις δυο κόρες της τον στήριξε τις δύσκολες ώρες που ήταν στο νοσοκομείο.

 

Read More