Θάνος Τζάνης – Άντζυ Καραγιάννη: Το φωτογραφικό άλμπουμ του παραμυθένιου γάμου τους στο Λαγονήσι!

Tα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν, το βράδυ του Σαββάτου, ο Θάνος Τζάνης και η αγαπημένη του, Άντζυ Καραγιάννη. Ο γάμος του γνωστού τραγουδιστή με την όμορφη ραδιοφωνική παραγωγό τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Λαγονήσι και κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο Φώτης Καρδάρας με τη σύζυγό του και ο Σπύρος Σακκάς.

Ο Θάνος και η Άντζυ αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ενώπιον Θεού και ανθρώπων έχοντας δίπλα τους μόνο λίγους συγγενείς και καλούς φίλους, λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό.

Η νύφη έλαμπε μέσα στο ρομαντικό νυφικό της το οποίο σχεδίασε ειδικά για εκείνη ο οίκος μόδας Kathy Heyndels, ενώ ο γαμπρός επέλεξε, για την πιο ξεχωριστή ημέρα της ζωής του, ένα κοστούμι σχεδιασμένο από τον Κωνσταντίνο Πρέντζα.

Ο Θάνος και η Άντζυ γνωρίστηκαν το 2012 σε ένα event, όπου εκείνη έπαιζε μουσική ως dj, σε μια συνάντηση που έμελλε να αποδειχτεί καρμική. Τα ζεστά συναισθήματα συμπάθειας υπήρξαν αμοιβαία από την πρώτη στιγμή. Ο έρωτας μεταξύ τους, ωστόσο, δεν ήρθε τότε.

Το… μοιραίο συνέβη έπειτα από χρόνια, όταν ο τραγουδιστής και η ραδιοφωνική παραγωγός συναντήθηκαν και πάλι εντελώς τυχαία στους κόλπους μιας κοινής παρέας φίλων. Τότε ήταν που ο… φτερωτός γιος της Αφροδίτης έκανε το… θαύμα του και τους «χτύπησε» κατακούτελα με τα βέλη του.

Χαμηλών τόνων άνθρωποι και οι δύο επέλεξαν να μη δημοσιοποιήσουν αμέσως το ειδύλλιό τους. Με τον καιρό γνωρίστηκαν και οι οικογένειές τους και στην πρώτη επέτειο της σχέσης του ο τραγουδιστής έκανε στην αγαπημένη του πρόταση να παντρευτούν. Εκείνη την αποδέχτηκε με ενθουσιασμό κι έτσι από χθες είναι πλέον κυρία Τζάνη. 

Read More

And More