The Beckhams: Οι ειδυλλιακές διακοπές της διάσημης οικογένειας στην Τανζανία

Το «χρυσό» ζευγάρι της Μεγάλης Βρετανίας βάλθηκε να μας ξετρελάνει με τις διακοπές που κάνει στην τροπική Τανζανία! Σύσσωμη η οικογένεια των Beckham έχει ταξιδέψει τις τελευταίες ημέρες στην Ανατολική Αφρική για να απολαύσει λίγο πολύτιμο… family time μαζί!

Οι υπερδιάσημοι γονείς David και Victoria Beckham φαίνεται πως πήραν «παραμάσχαλα» τα τέσσερα παιδιά τους, Brooklyn, Romeo, Cruz και τη μικρή Harper και ταξίδεψαν ως την άγρια Ήπειρο για να επιδοθούν σε ειδυλλιακές περιπέτειες και να ευχαριστηθούν τον κοινό ελεύθερο χρόνο τους!

Mick Dundee was the shout … I thought I looked the part but maybe that’s just me @brooklynbeckham

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

I see a lion Daddy

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Αγγλίας και το πρώην «Posh» Spice Girl που φέτος κλείνουν 20 χρόνια μαζί, τα 18 από τα οποία είναι παντρεμένοι, φαίνεται πως κατάφεραν να ξεκλέψουν λίγο χρόνο από το επιβαρυμένο καθημερινό πρόγραμμα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, για να κάνουν διακοπές με τα παιδιά τους!

Η Victoria που τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας κυκλοφορώντας συλλογές ρούχων με την επίσημη επωνυμία της και σε συνεργασία με μεγάλους οίκους μόδας, έχοντας αφήσει πίσω της τις εποχές των non stop συναυλιών, και ο David που υπήρξε ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Μεγάλης Βρετανίας, με πορεία σε κορυφαίες ομάδες, όπως οι Manchester United, Real Madrid και Paris Saint- Germain, ενώ και οι δύο έχουν πρωταγωνιστήσει σε διεθνείς καμπάνιες των μεγαλύτερων ονομάτων στο χώρο της μόδας, είναι δύο ευτυχισμένοι γονείς που χαίρονται να απολαμβάνουν ξεχωριστές στιγμές με τα παιδιά τους και το αποδεικνύουν σε κάθε ευκαιρία που τους δίνεται!

Beautiful boys x kisses from far away ✨ love from the Beckham’s X #familytime X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Mummies little lion cub kisses VB x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Μάλιστα, την πορεία που χάραξαν οι ίδιοι στη showbiz φαίνεται πως θα μπορούσαν να ακολουθήσουν και τα παιδιά τους, μιας και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έχουν βρεθεί στο επίκεντρο, είτε εμφανιζόμενα σε ντοκιμαντέρ και reality shows για τη μαμά και τον μπαμπά, είτε απλώς κάνοντας μια ήσυχη βόλτα με τους γονείς τους! Ωστόσο, ο 18χρονος Brooklyn έχει ήδη τη φήμη του «καρδιοκατακτητή», ενώ έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα video clip και έχει δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία. Τα μικρότερα αδέρφια του μένει να δούμε αν θα επιλέξουν να έχουν άμεση ανάμειξη με τα φώτα της δημοσιότητας!

Amazing

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

So peaceful

A post shared by bb (@brooklynbeckham) on

Sunrise with dad @davidbeckham

A post shared by Romeobeckham (@romeobeckham) on

Hanging (literally)

A post shared by Cruz Beckham (@cruzbeckham) on

Read More

And More