“The Giza Bar” ! Ανοίγει την Δευτέρα στον ΣΚΑΙ…

Το ραδιόφωνο τους έφερε κοντά… Μέσα στην άγρια κρίση… Κι ενώ αυτή, είδε στον ύπνο της ψάρια, αυτός, αφού άκουσε τον Σαμαρά Ι Ι για την αποενοχοποίηση των επιχειρηματιών, έλαβαν την μεγάλη απόφαση!
Δανείστηκαν από συγγενείς και φίλους, από την καμαριέρα του Τσοχατζόπουλου και από την ευρωπαϊκή κεντρική Τράπεζα του Τρισέ… Δανείστηκαν επίσης κάτι από την αισιοδοξία του πρωθυπουργού μας και ανοίγουν το δικό της… μπαρ.
Αυτή είναι η Γκίζα από τον ΣΚΑΪ 100,3 και σερβίρει ποτά με άποψη …δηλαδή με κάθε ποτό που κερνάει εκφράζει και μια δική της άποψη… Αυτός είναι ο Αντώνης Ανδρικάκης άνθρωπος των ραδιοκυμάτων και των κυμάτων γενικότερα, στιχουργός και συγγραφέας που την πλησίασε με τη βάρκα του και της είπε ή αλλάζουμε η βουλιάζουμε…
Στον πάτο δίπλας της στέκεται ακοίμητος ένας τροβαδούρος του έρωτα …ο Γιώργος Μυλωνάς συνθέτης, στιχουργός, ηθοποιός, κονφερασιέ και bar tender με ελαστικό ωράριο εργασίας.
Bαckstage θα βρίσκεται ο Πάνος Σουρούνης για τα μπαρελκόμενα… και για ότι άλλο χρειαστεί, ο ίδιος …
Πλήθος καλλιτεχνών παρελαύνει κάθε βράδυ από τη μπάρα της με στόχο μια μεγαλύτερη καριέρα στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο…. Special guest Ντομινικ Στρος Καν, Ολι Ρεν , Βολφγκανγκ Σόιμπλε και γλέντι μέχρι πρωίας με το συγκρότημα «Τροικάνα»…
Ειδικές τιμές σε φαν του Παπακωνσταντίνου…του Γιώργου Παπακωνσταντίνου…Δεν διατίθενται τασάκια…. Επιτρέπεται το smoke on the water….
Ολα αυτά φυσικά, κάθε βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ στις 8.45 μ.μ. από τελευταία Δευτέρα του μήνα και κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή.

Read More

And More