The Players: Το πιο hot boy band της Ελλάδας συστήνεται στο TLIFE!

Τρία αγόρια με μια κοινή αγάπη: τη μουσική. Χωρίς καμία άλλη προηγούμενη σύνδεση κατάφεραν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σχηματίσουν το πιο hot boy band της Ελλάδας. Ο λόγος για τους Players που κατακτούν τη μουσική σκηνή τον τελευταίο χρόνο ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησαν και το νέο τους κομμάτι με τίτλο “Summer”. To TLIFE τους συνάντησε πριν από λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ, το σημείο όπου ξεκίνησαν όλα για εκείνους, και μας μίλησαν για τα όνειρά τους. Πριν από αυτό όμως ας μάθουμε μερικά πράγματα για αυτούς.

Ο Γιώργος σπουδάζει στην γυμναστική ακαδημία Αθηνών, αλλά μεγάλη του αγάπη ήταν από μικρή ηλικία το τραγούδι. Ασχολείται από μικρός με τη μουσική, έχει κάνει μαθήματα πιάνου και είναι αυτοδίδακτος στην κιθάρα. Τα τελευταία χρόνια κάνει μαθήματα φωνητικής ενώ ταυτόχρονα γράφει στίχους και συνθέτει μουσική.

Ο Παναγιώτης έχει μόλις τελειώσει το Λύκειο. Το πάθος του για την μουσική εμφανίστηκε στον 11ο χρόνο της ζωής του όπου και αποφάσισε πως θέλει να ξεκινήσει μαθήματα κλασσικής κιθάρας. Στην ηλικία των 15 ετών δημιούργησε ένα συγκρότημα, με το οποίο εμφανίστηκε ως lead singer στο Schoolwave Festival το 2016. Αργότερα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής θεωρίας και σολφέζ καθώς και μαθήματα φωνητικής τα οποία συνεχίζει έως και σήμερα. Σημαντικός σταθμός στην μουσική πορεία του Παναγιώτη υπήρξε το γνωστό talent show The Voice Of Greece 3 στο οποίο έλαβε μέρος, κατακτώντας μία θέση στην ομάδα του Σάκη Ρουβά και φτάνοντας έως τον ημιτελικό του παιχνιδιού, τερματίζοντας 11ος.

O Κωνσταντίνος σπουδάζει στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του ΑΤΕΙ Αθήνας. Η αγάπη του για την μουσική εμφανίστηκε από μικρή ηλικία, όπου και ξεκίνησε μαθήματα κλασσικής κιθάρας και πιάνου. Στην ηλικία των 11 ετών δημιούργησε ένα μαθητικό συγκρότημα, με το οποίο εμφανίστηκε ως lead singer στο Schoolwave Festival το 2013. Ταυτόχρονα ξεκίνησε μαθήματα μουσικής θεωρίας και σολφέζ, καθώς και μαθήματα φωνητικής και μουσικής παραγωγής, τα οποία συνεχίζει έως και σήμερα. Γράφει και συνθέτει δικά του τραγούδια, δείγμα των οποίων έχει δημοσιεύσει στο διαδίκτυο.

Πώς δημιουργήθηκαν οι Players;

Γνωριστήκαμε στον διαγωνισμό της Amita Motion και στην ουσία μας δημιούργησαν. Περάσαμε όλοι από audition. Είχαμε στείλει κάποια demo και μας δημιούργησαν η Έλενα Παπαρίζου και οι Kings. Έκτοτε, έχουμε γίνει ομάδα και είμαστε δεμένοι. Έχουμε γίνει και πολύ καλοί φίλοι.

Είμαστε σήμερα σε έναν χώρο (σ.σ. ΟΑΚΑ) που είναι ουσιαστικά από εκεί που ξεκινήσατε. Τι συναισθήματα σας δημιουργούνται όταν έρχεστε εδώ;

Σίγουρα, επειδή η στιγμή που ανεβήκαμε πάνω στη σκηνή της Amita Motion ήταν μία πάρα πολύ έντονη στιγμή, κάθε φορά που ερχόμαστε εδώ -γιατί έχει τύχει να ξανάρθουμε κιόλας- μας πιάνει ένα πολύ έντονο συναίσθημα. Αυτή η ανάμνηση είναι πάρα πολύ δυνατή καθώς ήταν η πρώτη επίσημη εμφάνισή μας. Οφείλουμε πάρα πολλά πράγματα στην Amita Motion που μας εμπιστεύτηκε, μας ανέδειξε, μας έδωσε αυτή την ευκαιρία. Οπότε κάθε φορά, όπως και σήμερα που είμαστε εδώ, νιώθουμε πάρα πολύ όμορφα και ανυπομονούμε κάθε φορά, για την επόμενη φορά.

Αν και είστε πολύ λίγο στο χώρο της μουσικής έχετε καταφέρει να κάνετε αρκετά σημαντικά πράγματα. Νιώθετε ότι το όνειρό σας γίνεται πραγματικότητα;

Νομίζω ότι σιγά σιγά μπαίνουμε στο δρόμο της επιτυχίας.

Όταν ακούτε τα 3 τραγούδια σας στο ραδιόφωνο, πώς είναι;

Όταν είσαι μικρό παιδί και έχεις όνειρο να ασχοληθείς με τη μουσική, είναι πάρα πολύ ωραίο να ακούς τραγούδια σου στο ραδιόφωνο. Έτσι κι εμείς, που ακούμε τώρα τα τραγούδια μας να παίζονται και να τα ξέρει ο κόσμος και να τα τραγουδάει μαζί μας στις συναυλίες, νιώθουμε πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Πραγματικά, είναι ότι το όνειρο πραγματοποιήθηκε. Είναι αυτοϊκανοποίηση.

Επειδή ξεκινήσατε με την Έλενα Παπαρίζου, που ουσιαστικά δημιούργησε το γκρουπ, υπάρχει κάποιος άλλος καλλιτέχνες που θα θέλατε να συνεργαστείτε μαζί του σε ένα ντουέτο;

Σίγουρα θα θέλαμε, επειδή το έχουμε συζητήσει κιόλας πάρα πολλές φορές, να κάνουμε με την Έλενα Παπαρίζου. Είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο έχουμε νιώσει πάρα πολύ άνετα από την αρχή μαζί του. Μας έχει συμβουλεύσει, μας έχει πει 5 πράγματα πάνω στο κομμάτι της μουσικής και θα νιώθαμε πάρα πολύ όμορφα να κάνουμε και μία συνεργασία, κάτι παραπάνω. Οπότε η μία καλλιτέχνιδα θα ήταν η Έλενα και θα θέλαμε να κάνουμε και με τον Σάκη Ρουβά που είναι επίσης στην εταιρεία μας, στη Minos EMI. Και σίγουρα, αυτό είναι έκπληξη, θα θέλαμε να κάνουμε συμμετοχή στον Γιώργο Μαζωνάκη.

Έχετε διαπιστώσει ήδη, φαντάζομαι, την ανταπόκριση που υπάρχει στον κόσμο και ειδικά στα κορίτσια. Το είδατε και πρόσφατα στο Colour Day Festival. Σας αγχώνουν αυτές ή αντιδράσεις ή το απολαμβάνετε και το διασκεδάζετε;

Όχι, δεν μας αγχώνει. Κι εμείς παρατηρήσαμε στο Colour Day Festival ότι ήταν μια πολύ έντονη στιγμή. Το είδαμε και από τον κόσμο. Λίγο πριν ανεβούμε στο stage υπήρχε ένα κενό στο οποίο μπορούσαμε να δούμε τα κορίτσια -έπαιζε κάποιος άλλος καλλιτέχνης- και κοιτούσαν εμάς και μας έλεγαν ανεβείτε πάνω και τέτοια. Δεν νομίζω ότι μας αγχώνει, μας δίνει ένα κίνητρο και νιώθουμε λίγο ένα χρέος απέναντι στον κόσμο γιατί θέλουμε να τους κάνουμε περήφανους και να αξίζει πραγματικά η μουσική μας και προσπαθούμε στο 100%.

Υπάρχει κάποιο boy band να έχετε σαν πρότυπο;

Κυρίως από το εξωτερικό μας αρέσουν boy bands. Οι Backstreet Boys, οι Nsync. Έχουμε επηρεαστεί από ξένα συγκροτήματα, ανάλογα, γιατί είμαστε πιο κοντά μουσικά. Αυτή τη στιγμή κάνουμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με τα Boy bands που προϋπήρχαν στην Ελλάδα οπότε οι επιρροές μας είναι από εκεί.

Τι είναι αυτό το διαφορετικό;

Η μουσική μας είναι πιο fresh αυτή τη στιγμή και ο τρόπος που εκφραζόμαστε, αυτό που είμαστε σαν άνθρωποι. Από την αρχή είμαστε οι εαυτοί μας και ο κόσμος το έχει αναγνωρίσει αυτό. Ξέρουν ότι είμαστε πραγματικοί και δεν υποκρινόμαστε κάτι τόσο τη στιγμή που είμαστε πάνω στη σκηνή όσο και κάτω. Όσο πιο από μέσα σου βγαίνει αυτό, τόσο πιο αληθινό και διαφορετικό γίνεται αυτόματα.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδια για το καλοκαίρι αλλά και για το μέλλον;

Συζητάμε, τώρα για το καλοκαίρι, να πάμε σε διάφορα μέρη για live. Συζητάμε σε ποια μέρη θα πάμε και από εκεί και πέρα και για το επόμενο τραγούδι μας. Έχουμε ήδη ξεκινήσει και ψάχνουμε πώς και τι για να βρούμε το ύφος του επόμενου τραγουδιού μας. Έρχονται πάρα πολύ όμορφα πράγματα τα οποία τα έχουμε συζητήσει και θα γίνονται σιγά σιγά πραγματικότητα.

Μέχρι τότε απόλαυσε ΞΑΝΑ το καλοκαιρινό τους κομμάτι:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More