“The Voice 2”: Ο ημιτελικός σε… αριθμούς και όχι μόνο!

Ο μεγάλος ημιτελικός του “The Voice” ολοκληρώθηκε και άφησε σε όλους τις καλύτερες εντυπώσεις! Οι διαγωνιζόμενοι μάγεψαν και αυτή την Κυριακή με τις ερμηνείες τους αλλά και με τη σκηνική τους παρουσία σημειώνοντας τηλεθέαση 45% στο κοινό 15-44 και 42,3 στο σύνολο του κοινού!

Οι εκπλήξεις αυτή τη φορά, πολλές… 8 μεγάλοι καλλιτέχνες βρέθηκαν στη σκηνή του “The Voice” και τραγούδησαν μαζί με τους διαγωνιζόμενους. Η ατμόσφαιρα μοναδική και η βραδιά μετατράπηκε ουσιαστικά σε μια μεγάλη συναυλία.
Το διαγωνιστικό μέρος ξεκίνησε με το #ΤeamStavento και τον Άκη Παναγιωτίδη να τα δίνει όλα στο stage με το «Come Together» κάνοντας μια από τις καλύτερες του εμφανίσεις.
Στη συνέχεια, η γλυκιά Κατερίνα Καμπανέλλη ερμήνευσε το «Another love». Αν και με αρκετό άγχος, έδωσε μία υπέροχη ερμηνεία.
Λίγο μετά η σκηνή του “The Voice” γέμισε λάμψη και πολύ χορό με την εκθαμβωτική και σέξι Τάμτα να τραγουδά το ολοκαίνουριο κομμάτι της «Unloved».
Στη συνέχεια, ο Άκης Παναγιωτιδής έκανε μαζί της ένα υπέροχο ντουέτο με τις φωνές τους να δένουν μοναδικά στο «Purple rain».
Αποτέλεσμα; Η Δέσποινα είπε στον Άκη ότι ήταν μία πολύ καλή στιγμή του, ενώ η Μελίνα αρκέστηκε σε μια μόνο λέξη «Καταπληκτικός»!
Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, ο Λάκης Παπαδόπουλος βρέθηκε λίγο αργότερα στη σκηνή του “The Voice” τραγουδώντας τον « Κουρσάρο».
Μαζί με την Κατερίνα Καμπανέλλη ερμήνευσε τα «Ήσυχα βράδια» και οι δυο τους μάγεψαν το κοινό.
Όμως η δύσκολη στιγμή για το ποιος θα πάει στον τελικό έφτασε και ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε τον κόκκινο φάκελο που έγραφε το ποσοστό που έδινε ο coach σε κάθε διαγωνιζόμενο. 52% έδωσε ο Μιχάλης/Stavento στον Άκη Παναγιωτίδη, ενώ στην Κατερίνα έδωσε το υπόλοιπο 48%.
Οι ψήφοι του κοινού σε ποσοστά ήταν 46% στον Άκη και 54% στην Κατερίνα, οπότε στον τελικό του “The Voice” πέρασε η Κατερίνα Καμπανέλλη!
Η βραδιά συνεχίστηκε με την ομάδα της Δέσποινας Βανδή και την Άννα Βιλανίδη να ερμηνεύει το «All by myself» που καταχειροκροτήθηκε τόσο από το κοινό όσο και από τους 4 Coach.
«Υποκλίνομαι σε αυτό το φυσικό ταλέντο που σου έχει δώσει ο Θεός!» είπε η Δέσποινα συγκινημένη.
Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας πάλι, ήταν ο επόμενος που ανέβηκε στη σκηνή με το τραγούδι «Ανεστάκι» του Πασχάλη Τερζή. Με την ερμηνεία του κέρδισε τα πολύ καλά σχόλια της coach του!
Κάπου εκεί ξεκίνησε το πάρτι με το «Απόψε» και τους Vegas να δίνουν ρυθμό ενώ το κοινό να τους ακολούθησε ένθερμα. Όσο για το ντουέτο τους με την Άννα Βιλανίδη; Μοναδικό και άκρως ξεσηκωτικό!
Λίγο μετά εμφανίστηκε στη σκηνή ένας αγαπημένος καλλιτέχνης, τα τραγούδια του οποίου έχουν μείνει αναλλοίωτα στο χρόνο. Ο Νίκος Ζιώγαλας δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση να βρεθεί στo stage του “The Voice” και να τραγουδήσει το «Πέρασε η μπόρα» αλλά και το τραγούδι «Βασιλική», μαζί με τον Σταύρο Χαλιαμπάλια.
Ποιος από τους δύο τα κατάφερε; ο Σταύρος ή η Άννα; Η Δέσποινα Βανδή έδωσε ένα πιο ξεκάθαρο αποτέλεσμα… 55% για την Άννα Βιλανίδη και 45% για τον Σταύρο Χαλιαμπάλια, λέγοντας ότι η φωνή της Άννας είναι ό,τι καλύτερο έχει ακούσει στη ζωή της. Το κοινό όμως είχε άλλη γνώμη και έδωσε 54% στον Σταύρο και 46% στην Άννα. Πραγματικό ντέρμπι!
Σύμφωνα με το συμψηφισμό των ποσοστών, στον τελικό θα τραγουδήσει τελικά, η Άννα Βιλανίδη!
Και το τραγούδι συνεχίστηκε… με το #TeamRemos και τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο να ερμηνεύει το «Μια βραδιά στο λούκι».
Ο Κώστας Αγέρης σε ένα λιτό σκηνικό τραγούδησε «Ανάθεμά σε» εισπράττοντας τα θετικά σχόλια του Αντώνη.
Στη συνέχεια, ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος υπήρξε βοηθός του Αντώνη Ρέμου στη διαδικασία των Battles, επέστρεψε στη σκηνή του “The Voice” για να τραγουδήσει «Ρήτορες κομπιναδόροι» αλλά και ένα ξεχωριστό ντουέτο με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο, ερμηνεύοντας το «Μπάμπης ο Φλου».
Επόμενος καλλιτέχνης, ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης που τραγούδησε «Απαγορεύεται» και μαζί με τον Κώστα Αγέρη το υπέροχο «Όλα σ’ αγαπάνε». Ο Αντώνης Ρέμος ευχαρίστησε τον Σταμάτη από τα βάθη της καρδιάς του γι’ αυτή την καταπληκτική εμφάνιση και την παρουσία του στη βραδιά.
Και η μάχη των δυο αγοριών ολοκληρώθηκε ως εξής:
Ο Coach Αντώνης Ρέμος έδωσε προβάδισμα στον Κώστα Αγέρη με 60%, ενώ στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο το υπόλοιπο 40% . Το ίδιο ακριβώς ποσοστό έδωσε και το τηλεοπτικό κοινό για τους δύο διαγωνιζόμενους με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τελικό της επόμενης Κυριακής, ο Κώστας Αγέρης.
Τελευταίο Team αυτό της Μελίνας Ασλανίδου με τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη να τραγουδά «Αυτή η νύχτα μένει» και αμέσως μετά τον Νεκτάριο Μαλλά να ερμηνεύει τη «Μικρή πατρίδα» του Γιώργου Νταλάρα εισπράττοντας ένα μεγάλο μπράβο από την Coach του Μελίνα.
Λίγο μετά, σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της εμφανίσεις, η Ελένη Τσαλιγοπούλου ερμήνευσε στη σκηνή του “The Voice” το τραγούδι «Τράβα ρε μάγκα» και σε ένα εκπληκτικό ντουέτο με τον Ανδρέα Ελεσνίτσαλη να παίζει μπαγλαμά, το τραγούδι «Ήσουνα ξυπόλητη».
Τη βραδιά έκλεισε ο Γιάννης Βαρδής με το τραγούδι του «Πέντε λεπτά» ενώ μαζί με τον Νεκτάριο τραγούδησαν το «Πού να εξηγώ».
Ποιος όμως θα πάει στον τελικό;
Η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε 60% στο Νεκτάριο και 40% στον Ανδρέα, ενώ το κοινό έδωσε 59% στον Ανδρέα και 41% στο Νεκτάριο.Επομένως, ο Νεκτάριος Μαλλάς είναι αυτός που θα βρεθεί στον τελικό την επόμενη Κυριακή!
Ο χτεσινός ημιτελικός τα είχε όλα! Και οι τηλεθεατές με τη σειρά τους ανταποκρίθηκαν και με το παραπάνω. Το πέμπτο live σημείωσε αύξηση (+4) σε σχέση με το τέταρτο live στους 15-44.
Τη μεγαλύτερη αύξηση (+10,2 μονάδες) σημείωσε στους άνδρες 15-24 με ποσοστό 32,5%, ενώ ανοδικά κινήθηκαν και οι γυναίκες 15-24 (+9,1) οι οποίες σημείωσαν και το υψηλότερο ποσοστό 65,4%.
Κατά μέσο όρο το παρακολούθησαν 1.341.101 άτομα περίπου, ενώ για έστω κ 1 λέπτο πέρασαν κοντά στα 4.000.000 άτομα.
Σε επίπεδο 5 λέπτου: το υψηλότερο μερίδιο σημειώθηκε στο 5λεπτο 25:44-25:48 στους 15-44 (62,1%) και στις γυναίκες 25-44 (77,9%) και εν συνεχεία στο 25:49-25:53 στις Γυναίκες 15-24 (87,2%).
Παράλληλα, η διαφορά του ΑΝΤ1 από το δεύτερο κανάλι κυμάνθηκε στις 33,6 μονάδες στο κοινό 15-44, ενώ τη μεγαλύτερη διαφορά τη σημείωσε στις γυναίκες 15-24 με 55 μονάδες και στις γυναίκες 25-44 με 32,8 μονάδες.
Τέλος, ο ημιτελικός προηγήθηκε σε όλα τα κοινά, όπως κ στο σύνολο του κοινού με διαφορά 31,7 μονάδες.
Αυτός ήταν και ο ημιτελικός! Ένα live που τα είχε όλα: Εκπληκτικές φωνές, μοναδικές συνεργασίες εκπλήξεις αλλά και αποχωρήσεις!
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε… ο μεγάλος τελικός έρχεται! Ραντεβού την Κυριακή για το μεγάλο φινάλε που θα αναδείξει την επόμενη φωνή της Ελλάδας!

Read More

And More