The Voice: Το 3o επεισόδιο των Battles θα είναι συναρπαστικό

Τα συγκλονιστικά Battles συνεχίζονται την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, με το 3ο επεισόδιο του «The Voice of Greece», όπου 26 τραγουδιστές διαγωνίζονται σε ζευγάρια και μόνο οι μισοί θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση των knock outs.

Στο αυριανό επεισόδιο : Γιατί η Έλενα έβαλε στο ίδιο ρινγκ έναν τενόρο με έναν ροκά; Ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Φιλιππινέζου Allan Paul από την ομάδα του Πάνου που μας μάγεψε στα blind auditions; Πώς θα «παντρευτούν» δύο υπέροχες φωνές από την ομάδα του Κωστή; Η “μάγισσα” Νικολέτα με τη θεατρική Μάγδα; Ποιον από τους δύο λαϊκούς τραγουδιστές του θα επιλέξει ο Σάκης για να συνεχίσει μαζί του στα knock outs;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ρόλο του παρουσιαστή-οικοδεσπότη βρίσκεται διαρκώς πάνω στη σκηνή δίπλα στους διαγωνιζόμενους, για να τους στηρίζει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.



Η Έλενα από τους OtherView υποδέχεται στο family room τον νικητή της μονομαχίας μαζί με την οικογένεια και τους φίλους του.

Στο αυριανό επεισόδιο θα ζήσουμε μεγάλες ανατροπές και πολλή αγωνία. Ποια υποψήφια αστέρια θα επιλέξουν οι coaches για να συνεχίσουν στην ομάδα τους; Ποιος coach θα χρησιμοποιήσει το δικαίωμα του steal;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές αύριο στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Read More

And More