Θεατρική πρεμιέρα με επώνυμες παρουσίες!

Η πολυσυζητημένη σύγχρονη κωμωδία των Mathieu Delaporte και Alexandre de la Patellière “Για όνομα…“, που χειροκρότησαν περισσότεροι από 100.000 θεατές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Αλίκη!

Η μετάφραση είναι του Θοδωρή Πετρόπουλου, η σκηνοθεσία του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη και πρωταγωνιστούν ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, η Βίκυ Σταυροπούλου, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Κωνσταντάκη και ο Αντώνης Λουδάρος.

Το βράδυ της Τετάρτης έγινε η πρεμιέρα και το TLIFE ήταν εκεί για να σου μεταφέρει το κλίμα και πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Ανάμεσα στους θεατές της παράστασης ήταν και πολλά γνωστά πρόσωπα από το χώρο της showbiz που όχι μόνο απόλαυσαν το έργο αλλά έσπευσαν και να συγχαρούν τους πρωταγωνιστές του.


Μαρινέλλα, Αντώνης Κοκολάκης


Ζωή Λάσκαρη


Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Μαρί Κυριακού, Βίκυ Σταυροπούλου


Τόνια Σωτηροπούλου


Βίκυ Γεροθόδωρου με την κόρη της


Άντα Παπανδρέου, Κική Δημουλά, Πέπη Ραγκούση, Θανάσης Νιάρχος

Η ιστορία

Ο Βικτόρ (Φάνης Μουρατίδης) περιμένει το πρώτο του παιδί. Η αδερφή του Ελιζαμπέτ (Βίκυ Σταυροπούλου) και ο άντρας της Πιερ (Χρήστος Χατζηπαναγιώτης) τον καλούν στο σπίτι τους για δείπνο μαζί με τη σύζυγό του Άννα (Μαρία Κωνσταντάκη) και τον παιδικό τους φίλο Κλοντ (Αντώνης Λουδάρος). Κι ενώ περιμένουν την ως συνήθως αργοπορημένη Άννα και κουβεντιάζουν περί ανέμων και υδάτων, κάποια στιγμή η κουβέντα στρέφεται γύρω από το μωρό και ο Βικτόρ τους αποκαλύπτει ότι είναι αγόρι! Όταν τον ρωτούν ποιο όνομα έχει διαλέξει για να δώσει στο παιδί, η απάντησή του θα αναστατώσει την παρέα και θα προκαλέσει μια σειρά από αλυσιδωτές ανεξέλεγκτες αντιδράσεις που θα φέρουν το απόλυτο χάος! Μυστικά που ήταν καλά κρυμμένα για χρόνια αποκαλύπτονται. Ψέματα που «προστάτευαν» σχέσεις και φιλίες έρχονται στο φως. Και επιβεβαιώνεται το μότο του έργου: ένα παιδί φέρνει την ευτυχία. Αλλά το όνομα που θα του δώσεις… μπορεί να φέρει μεγάλους μπελάδες.

Η κωμωδία “Για όνομα…” είναι μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες στη Γαλλία και υποψήφια για έξι βραβεία Molière. Την ίδια τεράστια επιτυχία γνώρισε και η κινηματογραφική της μεταφορά που ξεπέρασε διεθνώς τα 2,5 εκατομμύρια εισιτήρια. Η παράσταση ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τα Αθηναϊκά Θέατρα τη θεατρική σεζόν 2015-16 ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More