Θεατρική πρεμιέρα με πολλούς celebrities στο κέντρο της Αθήνας! [pics]

Βράδυ Τρίτης και το κέντρο της Αθήνας πλημμύρισε με celebrities που θέλησαν να παρακολουθήσουν της θεατρική πρεμιέρα της παράστασης “Ο Καλός Άνθρωπος του Σετσουάν“, στηρίζοντας έτσι τους πρωταγωνιστές του έργου. Αυτή είναι η σεζόν των θεατρόφιλων, καθώς κάθε εβδομάδα κάποια παράσταση έχει πρεμιέρα.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης με την σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, η Λίνα Σακκά, η Αποστολία Ζώη, η Ελένη Βαΐτσου, η Φαίδρα Δρούκα, η Ελένη Ράντου με τον σύζυγό της, Βασίλη Παπακωνσταντίνου , Νίνα Λοτσάρη, Νίκη Παλληκαράκη και άλλοι. Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλα τα πρόσωπα που βρέθηκαν στο θέατρο “Θησείον”.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Έργο τρυφερό, αστείο όσο και σκληρό, ρομαντικό όσο και ρεαλιστικό, ο «Καλός άνθρωπος του Σετσουάν» αποτελεί το έργο του Μπρεχτ με τις περισσότερες απευθύνσεις στο κοινό, με τις περισσότερες τομές στην δράση του. Οι ηθοποιοί ερμηνεύουν πολλαπλούς ρόλους, παραμένουν διαρκώς στη σκηνή συνθέτοντας ένα βουβό θίασο που σχολιάζει και υπογραμμίζει τα δρώμενα της εκάστοτε σκηνής. Τέλος, ερμηνεύουν ζωντανά την μουσική και τα τραγούδια της παράστασης. Δεν πρόκειται για διδακτικό έργο. Στο κέντρο του βρίσκεται ένα ηθικό πρόβλημα: Μπορεί ο καλός να επιβιώσει σε μια κοινωνία διεφθαρμένων;

Πρωταγωνιστούν:

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Κώστας Κάππας, Γεράσιμος Σκαφίδας, Γιάννης Καλατζόπουλος, Μπέτυ Αποστόλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Βαλέρια Δημητριάδου και η Λήδα Πρωτοψάλτη.

Δες τις φωτογραφίες:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη

Λίνα Σακκά

Νίνα Λοτσάρη

Ελένη Βαΐτσου

Γιώργος Ψυχογυιός, Νίκη Παλληκαράκη

Γωγώ Μπρέμπου

Ορφέας Αυγουστίδης, Νίκος Κουρής

Ορφέας Αυγουστίδης, Νίκος Κουρής, Πέγκυ Τρικαλιώτη

Πέγκυ Τρικαλιώτη, Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, Αποστολία Ζώη, Γωγώ Μπρέμπου

Ελένη Βαΐτσου, Κώστας Κάππας

Αποστολία Ζώη, Βίκυ Καρατζόγλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More