Θέλεις για κάθε 1 ευρώ που ξοδεύεις να σου χαρίζουν 5MB;

Δεν ξέρω για σένα, αλλά εγώ, ακόμα και τώρα, τόσο καιρό μετά, ακόμα αγχώνομαι κάθε φορά που πληκτρολογώ τον κωδικό της κάρτας μου. Ίσως γιατί δεν κρατάω τα μετρητά στο χέρι μου ώστε να μπορώ να έχω τον πλήρη έλεγχο, ίσως αυτό το χαοτικό μέγεθος του internet… Δεν ξέρω. Εδώ και καιρό οι συναλλαγές γίνονται με το λεγόμενο πλαστικό χρήμα, αλλά ακόμα και τώρα, περνάει η σκέψη του φόβου. Για να τα έχεις λοιπόν όλα under control και να διώξεις αυτό το τσιμπηματάκι άγχους, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να έχεις μαζί σου μια prepaid card και τελείωσες. Βάζεις όσα χρήματα θέλεις και κινείσαι με ασφάλεια. Η σοφότερη επιλογή είναι σαφώς η νέα COSMOTE Prepaid Mastercard! Κινείσαι με ασφάλεια, έχεις τον πλήρη έλεγχο, εύκολα και γρήγορα… Και το καλύτερο; Για κάθε αγορά δίνει δωρεάν MB!!! Γιατί, φίλη μου, στην εποχή του internet, χωρίς MB δεν γίνεται.

Instagram, instagram stories, facebook, viber, messenger, φωτογραφίες, video, μηνύματα… Όλα τα υπόλοιπα μοιάζουν ρετρό. Τι πιο βολικό από μια πολύ έξυπνη κίνηση. Για κάθε ένα ευρώ που ξοδεύεις με την COSMOTE Prepaid Mastercard κερδίζεις 5ΜΒ, για περισσότερο mobile Internet. Τα οποία μπορείς πολύ εύκολα να χαρίσεις ή να τα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου. Αν θέλεις… Όποτε θέλεις.

Κάνεις τα ψώνια σου, πληρώνεις τους λογαριασμούς, αγοράζεις τον καφέ σου και ταυτόχρονα “φορτώνεις” MB το κινητό σου.

Και όλα αυτά, απλά με το κινητό σου!
Όλα γίνονται πολύ εύκολα και γρήγορα. Απλά κατεβάζεις τη νέα εφαρμογή COSMOTE Prepaid (Android & iOS) και κάνεις τα πάντα από το κινητό σου. Όποτε θέλεις και όπου κι αν βρίσκεσαι. Ενημερώνεσαι για την κίνηση και το υπόλοιπό σου, βλέπεις τα MB που έχεις συγκεντρώσει, φορτίζεις την κάρτα σου αν θέλεις, κάνεις άμεσα τις πληρωμές σου ή μεταφέρεις χρήματα. Όλα υπό τον απόλυτο έλεγχό σου. Χωρίς άγχος!

Η COSMOTE Prepaid Mastercard δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και απευθύνεται σε όλους τους καταναλωτές. Και φυσικά, μέσω του Προγράμματος Επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας, που δίνει πόντους για αγορές στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, οι χρήστες της COSMOTE Prepaid Mastercard βγαίνουν διπλά κερδισμένοι με κάθε αγορά τους.

Χωρίς εκνευριστικές διαδικασίες!
Την αποκτάς πανεύκολα. Πηγαίνεις σε ένα κατάστημα COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ με την ταυτότητά σου, δηλώνεις το ΑΦΜ σου και τον αριθμό του κινητού σου και τέλος. Αυτό ήταν. Έχεις πάνω σου μόνο όσα χρήματα θέλεις και όχι ολόκληρο το μισθό σου.


Read More

And More