Θέμης Αδαμαντίδης: Απαντά πρώτη φορά για τη σύλληψή του

Στην εφημερίδα Secret μίλησε ο Θέμης Αδαμαντίδης ο οποίος αναφέρθηκε στις καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τους τελευταίους μήνες και αφορούν τον κόσμο της Τέχνης ενώ απαντά και πρώτη φορά για την πρόσφατη σύλληψή του δηλώνοντας πως αυτό δεν επηρέασε την ψυχολογία του αλλά και πως δε νιώθει να έκανε τίποτα κακό.

“Αποδέχομαι τις πραγματικές περιπτώσεις. Είναι καταδικαστέες. Βγήκε όμως ένα θέμα που πιστεύω ότι έκρυβε σκοπιμότητα. ‘Ισως και οι τραγουδιστές το κατάλαβαν. Ο κόσμος λόγω καραντίνας πιάνεται ίσως από τέτοια ζητήματα, που είναι ότι πρέπει για να εξυπηρετηθεί κάποιος σκοπός” είπε και συνέχισε μιλώντας για τη σύλληψή του.

“‘Ήταν μια συνάντηση φίλων. Δεν καταλάβαμε πως πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πως ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε χωρίς δικαιολογητικό και SMS. Γιατί να επηρεάσει την ψυχολογία μου αυτό το γεγονός; Ούτε υφυπουργός είμαι ούτε δάσκαλος κατηχητικού. Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι: Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζου; (σ.σ.: προβεβλημένα και γνωστά καζίνο). Πάω εκεί που θέλω εγώ” δήλωσε.

Read More

And More