Θέμης Αδαμαντίδης: Νέο ξέσπασμα από τη μητέρα των παιδιών του – «Είναι βίαιος με τις γυναίκες, είναι ο χειρότερος πατέρας»

Στο επίκεντρο έχει βρεθεί τις τελευταίες ημέρες ο Θέμης Αδαμαντίδης μετά την καταγγελία της μέχρι πρότινος συντρόφου του Βαρβάρας Κίρκη για σωματική βία. Ο τραγουδιστής, αφού πέρασε ένα βράδυ στο αυτόφωρο, βρέθηκε χθες ενώπιον του εισαγγελέα και αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους με την Δευτέρα 4 Ιουλίου να έχει οριστεί ως δικάσιμος.

Λίγες ώρες αργότερα, η πρώην σύντροφός του Αναστασία Στεφάνοβα με τον οποία ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αποκτήσει δυο γιους, αποκάλυψε πως και η ίδια είχε πέσει πολλές φορές θύμα ξυλοδαρμού από τον ίδιο και πως ο τραγουδιστής δε δείχνει να ενδιαφέρεται καθόλου για τα δυο ανήλικα παιδιά του.

Σήμερα, η Αναστασία Στεφάνοβα μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” αναφέρεται ξανά στα περιστατικά βίας που έχει βιώσει η ίδια αλλά και στο πως ο Θέμης Αδαμαντίδης αντιμετωπίζει τους δυο γιους του.

«Ο Θέμης είναι βίαιος με τις γυναίκες, έχει πρόβλημα. Και εγώ που είμαι μητέρα των παιδιών του έχω βιώσει περιστατικά μπροστά στα ανήλικα παιδιά μας στο σπίτι. Πολλές φορές έχει γίνει και καταγραφή περιστατικού, με χτύπαγε,έφευγε από το σπίτι, εγώ καλούσα την αστυνομία, και επειδή ήταν κορονοϊός και όλα ήταν στάσιμα αναγκάστηκα να πάρω τα παιδιά μου και να φύγω από την Ελλάδα και μένω στη Βουλγαρία εδώ και έναν χρόνο» δηλώνει η πρώην σύντροφος του Θέμη Αδαμαντίδη και συνεχίζει,

«Έχουμε μαζί δύο γιους, έναν 12 χρονών και έναν 5, πλήρης αδιαφορία για τα παιδιά του. Βγαίνει παντού και δηλώνει ότι έχει πέντε γιους, δύο που έχει μαζί μου και είναι ανήλικα δεν νοιάζεται ούτε να τα δει, τον παρακαλώ να στείλει κάποια λεφτά για τα έξοδα των παιδιών, είναι ο χειρότερος πατέρας που υπάρχει».

Read More

And More