Θέμος Αναστασιάδης: Η ζωή του, η οικογένειά του και τα πρώτα βήματα στην καριέρα του [pics]

Θλίψη προκάλεσε στον δημοσιογραφικό κόσμο και όχι μόνο, ο θάνατος του Θέμου Αναστασιάδη. Ο δημοσιογράφος και εκδότης έφυγε από την ζωή στα 61 του χρόνια, χάνοντας την μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Φίλοι και συνεργάτες δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο χαμογελαστός δημοσιογράφος δεν είναι πια στην ζωή και κατέκλυσαν το διαδίκτυο με φωτογραφίες του και συγκινητικά λόγια.

Ο Θέμος, όταν αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου εργάστηκε ως πολιτικός συντάκτης στο Βήμα, στην Εξπρές, στην Ελευθεροτυπία αλλά και στην Καθημερινή. Αργότερα ακολούθησε και η τηλεόραση, μέσω της οποίας αγαπήθηκε από τον κόσμο όσο κανείς άλλος. Λίγα χρόνια μετά ίδρυσε την εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” το οποίο  έγινε η μεγάλη του αγάπη.

Η οικογένεια του είναι βαθιά συγκλονισμένη από τον θάνατο του αγαπημένου της Θέμου, αφού εκτός από ένας σπουδαίος δημοσιογράφος, ήταν και ένας εξαιρετικός πατέρας και σύζυγος. Ο Θέμος, με την σύζυγο του Βασιλική Παναγιωτοπούλου, απέκτησαν μαζί 3 παιδιά στα οποία φρόντισαν να μην λείψει ποτέ, τίποτα. Ακόμα και εκείνες τις μέρες που ο δημοσιογράφος έπρεπε να μείνει παραπάνω ώρες στο γραφείο του και να δουλέψει, η Βασιλική μαζί με τα παιδιά τον επισκέπτονταν εκεί για να παίξουν μαζί του και να παραγγείλουν πίτσες.

Πριν λίγα χρόνια, μετακόμισαν οικογενειακώς στο Kilchberg της Ζυρίχης και έκαναν ένα νέο ξεκίνημα εκεί. Ο Θέμος βέβαια, ερχόταν συχνά στην Ελλάδα αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του επέτρεπαν να λείψει για αρκετές μέρες. Η Βασιλική και τα παιδιά όμως, ερχόντουσαν σπάνια αφού στην Ελβετία είχαν βρει κανονικά τους ρυθμούς τους. Τα παιδιά φοιτούσαν σε αγγλόφωνο σχολείο και προσαρμόστηκαν γρήγορα στην καινούρια τους αλλαγή.

Δες μια από τις πρώτες του εκπομπές στο ΣΚΑΪ με τον μακαριστό αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο

 

Read More

And More