Θεοφανία Παπαθωμά: Αυτός είναι ο λόγος υγείας που την έκανε να αποχωρήσει από το θέατρο – Είχε κορονοϊό;

Η Θεοφανία Παπαθωμά πρωταγωνιστούσε στην θεατρική παράσταση «Κάποτε στον Βόσπορο», ωστόσο όπως έγινε γνωστό αποχώρησε για λόγους υγείας και αντικαταστάθηκε από άλλη ηθοποιό.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που θεώρησαν ότι η γνωστή ηθοποιός κόλλησε κορονοϊό και αυτός ήταν ο λόγος που σταμάτησε να παίζει στο θέατρο. Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στο «Πρωινό» και απάντησε πρώτη φορά για το τι ακριβώς συνέβη.

«Είχα λίγο πυρετό αλλά δεν του έδωσα σημασία. Ήρθα στο γύρισμα δύο ημέρες που είχε κρύο, μετά πήγα στο θέατρο, κουράστηκα και μου το γύρισε σε πνευμονία. Όχι δεν είχα κορονοϊό. Έκανα 15 rapid και 3 μοριακά τεστ. Ήταν όλα αρνητικά.

Δεν ανησύχησα κάτι, πήρα την αγωγή μου. Δεν φοβάμαι για τέτοια πράγματα, οι γιατροί μου ανησύχησαν. Και να είχα κολλήσει Covid, θα το ξεπερνούσα. Όλα έπαιζαν σαν σενάρια αλλά αυτό αποκλείστηκε από την αρχή. Δεν είχα υπερκόπωση απλά δεν πρόσεξα. 

Το θέατρο δεν μπορεί να μείνει κλειστό και εγώ χρειαζόμουν αρκετές μέρες ανάρρωσης. Οπότε εγώ η ίδια ζήτησα να με αντικαταστήσουν. Η αντικατάσταση είναι μόνιμη, δεν θα επιστρέψω. Εγώ το ζήτησα…» αποκάλυψε η Θεοφανία Παπαθωμά στην Μαίρη Αρώνη.

 

Read More

And More