Θεοφανία Παπαθωμά: Ξεκίνησε γυρίσματα για τις “Άγριες Μέλισσες” [video]

Η Θεοφανία Παπαθωμά αυτή τη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 “Άγριες Μέλισσες“. Λόγω της επέλασης της πανδημίας του κορονοϊού τα γυρίσματα της σειράς σταμάτησαν στα μέσα του Μάρτη προκειμένου να προστατευτεί η υγεία όλων των συντελεστών. Η γνωστή ηθοποιός πέρασε την περίοδο της καραντίνας μαζί με την οικογένειά της, όμως χθες επέστρεψε στο Διαφάνι.

Μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας και την σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, τα περισσότερα τηλεοπτικά projects ξεκινούν και πάλι γυρίσματα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν και οι “Άγριες Μέλισσες”. Το απόγευμα της Τετάρτης, λοιπόν, η Θεοφανία Παπαθωμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από την πρώτη ημέρα γυρισμάτων μετά την καραντίνα δείχνοντας μας την κατάσταση που επικρατεί backstage.

Μαζί με την έναρξη των γυρισμάτων φυσικά έρχεται και η έναρξη των καινούργιων επεισοδίων από τη Δευτέρα 18 Μαΐου. “Έναρξη γυρισμάτων “Άγριες Μέλισσες”. Καλή αρχή!”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Δες το βίντεο:

Καλή αρχή!

Read More

And More