Θεοχάρης Ιωαννίδης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός στην Έλλη Κυριακίδου (video)

Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο χώρο ο θάνατος της Έλλης Κυριακίδου. Η γνωστή ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών βυθίζοντας στο πένθος όλους όσους την αγαπούσαν.

Τα τελευταία χρόνια οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την Έλλη Κυριακίδου μέσα από τις επιτυχημένες σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, ωστόσο εδώ και μερικούς μήνες η ίδια είχε αποσυρθεί λόγω προβλημάτων υγείας. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό της πολυαγαπημένης του ηθοποιού και την αποχαιρέτησε δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Instagram ένα σπαρακτικό βίντεο. Ο Ανδρέας Γεωργίου τη χαϊδεύει τρυφερά, ενώ εκείνη βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου. 

Ένας ακόμα ηθοποιός που θέλησε να αποχαιρετήσει δημόσια τη σπουδαία Έλλη Κυριακίδου είναι και ο Θεοχάρης Ιωαννίδης. Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που συνεργάστηκε μαζί της στη σειρά “Μπρούσκο” δημοσίευσε στο προφίλ του ένα στιγμιότυπο από μία σκηνή τους σχολιάζοντας: “Θα σε δούμε στο επόμενο ταξίδι Έλλη! Πόση αγάπη σκόρπισες! Πόσο σπουδαίος ανθρωπος!”

Δες το βίντεο:

Read More

And More