Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στην Αμερική έφτιαχνα applications για τις Καρντάσιαν»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και τη Δέσποινα Καμπούρη.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νέο σόου του Mega, «Night out» που θα παρουσιάσει, αλλά και στη συνεργασία του με τις Καρντάσιανς.

«Πάντα το είχα άχτι να κάνω ένα show που είμαι εγώ, γιατί είμαι τρελάρας. Κάνουμε μια κράση ιδεών. Θέλαμε ένα night show, να είναι καθ’ οδόν, αλλά να συνδυάζει το Fear Factor, τη συνέντευξη στο τέλος, την καλοπέραση και την τρέλα. Ο κανόνας στην εκπομπή είναι ότι ό,τι challenge δεν κάνει ο καλεσμένος στην εκπομπή το κάνω εγώ! Έτυχε να πρέπει να περάσει ένας άνθρωπος από έναν γκρεμό και δεν το έκανε. Σταμάτησε εκεί που δεν είχε εύκολα γυρισμό, αλλά γύρισε κάπως. Το έκανα εγώ εν τέλει, κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα το κάνω. Έχω ακροφοβία. Γελούσα κι έκλαιγα και το έκανα. Δεν μου λείπει τίποτα. Ανυπομονώ για το αύριο από τον ενθουσιασμό μου», δήλωσε αρχικά ο ηθοποιός.

«Δούλεψα σε παράγωγες και έφτιαξα πολύ δυνατές φιλίες. Είχαμε το όνειρο να κάνουμε δική μας εταιρεία παραγωγής, πήγαμε στο Λος Άντζελες. Είχα πλούσιους φίλους και πολλές ιδέες. Έχω δουλέψει στον τομέα των applications για να κάνουμε applications για τις Καρντάσιανς. Εμείς είχαμε να κάνουμε με τη μαμά όχι τόσο πολύ με τα κορίτσια. Η «mamager» είναι η κεφαλή», δήλωσε για τη συνεργασία του με την μητέρα της Κιμ Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ», κατέληξε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Read More

And More