Θεσσαλονίκη: Όσα αποκαλύπτει ο δικηγόρος της 24χρονης κοπέλας που καταγγέλλει ομαδικό βιασμό – «Την εξέτασε ιατροδικαστής»

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον βιασμό μιας 24χρονης κοπέλας στην Θεσσαλονίκη.

Η νεαρή γυναίκα καταγγέλλει ότι βρέθηκε σε ένα πάρτι Παραμονή Πρωτοχρονιάς σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη συμπρωτεύουσα, όταν μια ομάδα ανδρών την νάρκωσαν και τη βίασαν. 

Το μεσημέρι της Κυριακής 16/1 ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας μίλησε στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, δίνοντας κάποιες απαντήσεις γύρω από την υπόθεση.

«Τα ονόματα που ακούγονται δεν έχουν καμία σχέση με τη δικογραφία. Ο άνδρας που ισχυρίζεται ότι τον χτύπησαν καταθέτει ως μάρτυρας στην δικογραφία γιατί είναι και αυτός ο οποίος έστειλε την κοπέλα στο πάρτι και προφανώς είχε μία σχέση μαζί της φιλική και ίσως τον πείραξε όσα συνέβησαν στην κοπέλα. Με την κοπέλα μίλησε και μου είπε ότι θεωρούσε φίλο της αυτό το άτομο, αφού στο παρελθόν είχε πάει και σε άλλα πάρτι και είχαν περάσει όμορφα.

«Δεν υπάρχει μήνυση, υπάρχει καταγγελία ενός περιστατικού, όπου η παθούσα πήγε στην αστυνομία, κατήγγειλε  το περιστατικό χωρίς να γνωρίζει ονόματα. Έκανα την έρευνα αυτή και είδαν ότι εκείνο το δωμάτιο που έγινε το συγκεκριμένο περιστατικό, ανήκει στον 27χρονο και προχώρησαν παρακάτω» εξήγησε αρχικά ο δικηγόρος της 24χρονης.

«Η παθούσα, όταν ξύπνησε, ξύπνησε σε ένα άγνωστο για εκείνη περιβάλλον, όπου βρήκε βαλίτσα με ανδρικά ρούχα, χάπι και τα εσώρουχά της, ενώ είπε ότι στο πάρτι δεν υπήρχε καλό κλίμα και σηκώθηκαν να φύγουν. Ήταν τρεις κοπέλες, οι δύο πήραν το ένα αυτοκίνητο και έφυγαν και η 24χρονη έψαχνε να βρει το αυτοκίνητό της, αλλά ήταν σε κατάσταση ζάλης. Εκείνη τη στιγμή την πήρε τηλέφωνο εκείνος που διοργάνωνε το πάρτι και τη είπε να ανέβει στο ξενοδοχείο και να μείνει εκεί. Η κοπέλα πήγε και καθώς βρισκόταν στο ασανσέρ συναντήθηκε με τα άτομα που τη βίασαν, συμπλήρωσε ο Αθανάσιος Ζιώγας.

Και πρόσθεσε: «Η πελάτισσά μου πήγα σε ιατροδικαστή για να την εξετάσει αλλά το πόρισμά του δεν έχει έρθει ακόμα στην ανάκριση».

Read More

And More