Θεσσαλονίκη: Το TLIFE σε στέλνει στα «Βαφτίσια» - Δες αν είσαι ανάμεσα στους νικητές!

Θεσσαλονίκη: Το TLIFE σε στέλνει στα «Βαφτίσια» – Δες αν είσαι ανάμεσα στους νικητές! | tlife.gr

Με τεράστια επιτυχία συνεχίζεται σε όλη την Ελλάδα η παράσταση Τα βαφτίσια . Το TLIFE σου δίνει την ευκαιρία να την παρακολουθήσεις αν ζεις στη Θεσσαλονίκη.

Οι δέκα πρώτοι που έστειλαν σχόλιο με το όνοματεπώνυμό τους κάτω από το άρθρο θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την παράσταση. Οι πέντε πρώτες για τις 4/9 και οι υπόλοιπες πέντε για 5/9.
Όσοι δεν έχουν γράψουν το επώνυμό τους, δεν ισχύει η συμμετοχή τους.

Δες αν είσαι ανάμεσα στους τυχερούς

Για Τρίτη 4/9

1)Κακάνη Σταματία
2)Νούσκας Δ. Ιωάννης
3)Κάρμεν Βουκουρα
4)Δέσποινα Ιωαννίδου
5)Ρένα Λουζούδη

Για Τετάρτη 5/9

1)Ευθαρσία Βερβερίδου
2)Μάγδα Βλάχου
3)
Μαρία Μποζτζίδου
4
Βάσω Τάτση
5)Σταυρούλα Τριανταφύλλου

Λίγα λόγια για την παράσταση

Επειδή το γέλιο είναι πηγή ζωής και στις μέρες ακόμα πιο αναγκαίο ,επιθυμητό και λυτρωτικό , το συγγραφικό δίδυμο Νίκου Μουτσινά – Τζένης Διαγούπη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης τους συγγραφικής συνεργασίας «Ψέκασα την Ελίζα», στο Θέατρο «Χώρα» τη χειμερινή σεζόν 2011-12, ετοίμασαν το νέο τους έργο, την κωμωδία «Τα Βαφτίσια», το οποίο μετά από μια πολύ επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για 2 παραστάσεις στη ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ.

Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη- Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα,(Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα( Αθηνά Οικονομάκου). Με αφορμή τα βαφτίσια , δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς) , τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).
Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα.; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;
Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια;»

Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζωή Ξανθοπούλου, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης .

ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ
την Τρίτη και Τετάρτη 4 και 5 Σεπτεμβρίου 2012
ώρα: 21.30
ΕΝΙΑΙΑ ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ : 15 ευρώ
προπώληση: PUBLIC και στο ταμείο του ΘΕΑΤΡΟΥ
www.livetickets.gr
Διοργάνωση: Live2

READ more