Θετικός στον κορονοϊό ο Dwayne Johnson, η σύζυγός του και οι δύο κόρες τους!

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θρηνούν χιλιάδες θύματα του κορονοϊού, ενώ καθημερινά τα κρούσματα είναι δεκάδες. Δυστυχώς, και ο Dwayne Johnson, ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός του Hollywood προσβλήθηκε από τον φονικό ιό, όπως αποκάλυψε πριν μερικές ώρες στα social media.

Ωστόσο, ο Covid-19 δεν χτύπησε μόνο τον The Rock – όπως τον αποκαλούν οι θαυμαστές του – αλλά και ολόκληρη την οικογένειά του, τη σύζυγό του Lauren και τις δύο κόρες τους, Jasmine και Tiana.

«Ήθελα να σας δώσω μια μικρή χρήσιμη ενημέρωση για όσα συμβαίνουν στην ζωή μου τις τελευταίες δυόμισι με τρεις εβδομάδες . Η ενημέρωση λοιπόν, είναι: Η σύζυγός μου Lauren και τα δύο κοριτσάκια μου κι εγώ, όλοι βρεθήκαμε θετικοί στον κορονοϊό… Θα μπορούσα να σας πω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που υπομείναμε ως οικογένεια αλλά και εγώ προσωπικά. Κι έχω περάσει πολλές δυσκολίες στην ζωή μου στο παρελθόν. Το να βρίσκεσαι όμως θετικός στον κορονοϊό είναι κάτι πολύ διαφορετικό από το να ξεπερνάς μερικούς δυσάρεστους τραυματισμούς ή να σπας μέρη του σώματός σου, κάτι που μου έχει συμβεί μερικές φορές» δήλωσε στο βίντεο ο Dwayne Johnson.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Stay disciplined. Boost your immune system. Commit to wellness. Wear your mask. Protect your family. Be strict about having people over your house or gatherings. Stay positive. And care for your fellow human beings. Stay healthy, my friends. DJ 🖤 #controlthecontrollables

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη therock (@therock) στις

Ο “The Rock” συνέστησε σε όλους να φορούν απαραιτήτως τη μάσκα προστασίας τους και να προσέχουν, μένοντας μακριά από συνωστισμούς.

«Μερικοί από τους καλύτερους μας φίλους έχασαν τους γονείς τους, τα αγαπημένα τους πρόσωπα, από αυτόν τον ιό που είναι απίστευτα ανελέητος και ύπουλος. Τα μωρά μας, η Jasi και η Tia είχαν λίγο πονόλαιμο τις πρώτες δύο ημέρες, αλλά εκτός από αυτό ανάρρωσαν και όπως είναι λογικά είναι πλέον δύο χαρούμενα παιδιά που τρέχουν και παίζουν» δήλωσε, επίσης, ο πασίγνωστος ηθοποιός.

Read More

And More