Θλίψη στην κηδεία του Μάνου Αντώναρου – Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο [pics]

Το μεσημέρι της Δευτέρας τελέστηκε η κηδεία του Μάνου Αντώναρου. Ο γνωστός δημοσιογράφος έφυγε από την ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής, προκαλώντας θλίψη στα αγαπημένα του πρόσωπα. Φίλοι, συνάδελφοι και συγγενείς τον αποχαιρέτησαν στην τελευταία του κατοικία, πριν λίγη ώρα, στο Νεκροταφείο της Καλλιθέας.

Ο Μάνος Αντώναρος, δημοσιογράφος και αδελφός του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου Ευάγγελου Αντώναρου, έδινε επί μέρες αυτό που είχε περιγράψει ο αδελφός του ως άνιση μάχη. Όλοι περίμεναν ένα θαύμα αλλά αυτό δυστυχώς δεν ήρθε και άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 62 ετών, αφήνοντας πίσω τα δύο παιδιά του την Αθηνά και τον Αρχέλαο.

Δες τις φωτογραφίες:

Θέμης Σοφός

Τέρενς Κουίκ

Η μητέρα του Μάνου Αντώναρου

Δημήτρης Κωνσταντάρας

Κατερίνα Παπακώστα

Θοδωρής Ρουσόπουλος

Κώστας Πρέκας

Συντετριμμένος ο αδερφός του Ευάγγελος, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του.

Ο Μάνος Αντώναρος είχε εργαστεί ως αρθρογράφος σε ελληνικές εφημερίδες (Ελεύθερος Τύπος, Εθνος, Βραδυνή, Εξπρες, Κέρδος, Αθλητική Ηχώ) και περιοδικά, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη του Αθήνα 9.84. Διευθυντής στο Κανάλι-5 και παραγωγός στον ΑΝΤ1 Radio και στον Alpha. Στην τηλεόραση εργάστηκε στην παραγωγή ειδήσεων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, διευθυντής προγράμματος στον ΣΚΑΙ, διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του MEGA, παρουσιαστής 2 εκπομπών στο Seven-X και συντονιστής στο δορυφορικό πρόγραμμα της ΕRT-SAT.

Ασχολήθηκε με το διαδίκτυο από τις απαρχές του στην Ελλάδα, ενώ μιλούσε Γερμανικά και Αγγλικά. Ο Μάνος Αντώναρος ήταν πατέρας δύο παιδιών, της Αθηνάς και του Αρχέλαου. Οι δυο του ήλιοι όπως τους αποκαλούσε. Ο γνωστός δημοσιογράφος ήταν γιος του σκιτσογράφου Αρχέλαου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More