Θοδωρής Αθερίδης: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν παντρεύτηκε ποτέ με τη Σμαράγδα Καρύδη

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και τον Κώστα Τσουρό, όπου μίλησε για την εφηβεία – κόλαση που πέρασε, τη Σμαράγδα Καρύδη και το συμβάν με την κόρη του που τον έκανε να «χάσει» 10 χρόνια από τη ζωή του.

«Έμεινα στο λύκειο, έκανα την Β’ λυκείου 2 φορές. Με έδιωξαν και από το σχολείο και πήγα σε άλλο και είπα κάτσε να συγκεντρωθώ λίγο να το τελειώσουμε. Με έδιωξαν γιατί ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και τους κρατούσα όλους έξω με αποχή για να φύγουν οι βρύσες, γιατί είχαμε δύο κρούσματα ηπατίτιδας. Είχα φύγει από το σπίτι στην εφηβεία, συζούσα με μια κοπέλα, αλλά είχα και κρίσεις πανικού από τα 15 μου. Δεν θα ήθελα να ξαναζήσω την εφηβεία μου, ήταν μια κόλαση.

Οι γονείς μου πάντα ήταν σύμμαχοί μου, αν ήξεραν όμως τι κάναμε με τα μηχανάκια, θα είχαν αυτοκτονήσει. Τους έπαιρναν συνέχεια από τα νοσοκομεία. Έχω γυρίσει στο σπίτι με μύτη μελιτζάνα και η μάνα μου λιποθύμησε μόλις με είδε. Είναι άσχημα να σε παίρνουν τηλέφωνο και να σου λένε ότι ο γιος σου είναι στο νοσοκομείο» αποκάλυψε ο Θοδωρής Αθερίδης. 

Η κόρη του Φωτεινή Αθερίδου

 

Εκείνο που τον τρόμαξε ήταν όταν η κόρη του στα 16 της έπεσε αναίσθητη από μεθύσι και την έτρεχαν στο νοσοκομείο: «Μέχρι να καταλάβω ότι ζει… Έχασα 10 χρόνια ζωής», είπε για την κόρη του Φωτεινή Αθερίδου.

Το κεφάλαιο Σμαράγδα Καρύδη

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης αναφέρθηκε και στο τι τον ενοχλεί στη Σμαράγδα Καρύδη με… πολύ παραστατικό τρόπο.

«Συμβουλεύω την Σμαράγδα κι εκείνη εμένα. Στην Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό, για τα πάντα μπορεί να κάνει φασαρία», επεσήμανε για τη Σμαράγδα Καρύδη.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου και του διαζυγίου. «Δεν έχω πάρει διαζύγιο, δεν ήταν αποκάλυψη. Αν υποθέσουμε ότι ο γάμος μου απέτυχε, δεν θα ξαναδοκιμάσω για να αποτύχω ξανά. Η Σμαράγδα δεν ήθελε ποτέ να παντρευτούμε. Το μόνο που με ενδιέφερε στη σχέση μου με την Σμαράγδα, ήταν πως θα το πω στην Ελένη. Συμβουλεύω την Σμαράγδα κι εκείνη εμένα. Στην Σμαράγδα με ενοχλεί η φασαρία. Κάνει πολλή φασαρία. Για το παραμικρό μπορεί να κάνει φασαρία»

Όλη η συνέντευξη του Θοδωρή Αθερίδη:

Read More

And More