Θοδωρής Αθερίδης: Αποκαλύπτει τον τρόπο που η κόρη του ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος! Video

Εδώ και δύο μήνες περίπου, ο Θοδωρής Αθερίδης βιώνει… τον πιο ανατρεπτικό ρόλο της ζωής του! Ο αγαπημένος ηθοποιός έγινε για πρώτη φορά παππούς, καθώς η κόρη του Φωτεινή γέννησε τον περασμένο Σεπτέμβρη ένα πανέμορφο αγοράκι. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ευτυχισμένος παππούς βρέθηκε στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και πρόδωσε, μέσα σε όλα, τον τρόπο με τον οποίο η κόρη του ανέφερε πως… μάλλον είναι έγκυος!

Πιο συγκεκριμένα, ένα πρωινό ο Θοδωρής Αθερίδης έλαβε ένα sms που τον οδήγησε σε μια έντονη αυθόρμητη αντίδραση! “Το πιο ωραίο είναι να αιφνιδιάζεσαι. Μ’ αρέσει ότι η κόρη μου, ξαφνικά, μου έστειλε ένα μήνυμα πέρσι πρωί πρωί που είχα σηκωθεί για να πάω στο γύρισμα. Το βλέπω και αναρωτιέμαι τι να θέλει το παιδί μου” ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωταγωνιστής του σίριαλ “Μην Ψαρώνεις”. “Το ανοίγω και λέει, “νομίζω ότι είμαι έγκυος”. Κάνω από μέσα μου εκείνη την ώρα yeeeees!”

“Φοβόμουν, όμως, γιατί δεν ήξερα τον σχεδιασμό. Αλλά για να μου στέλνει το μήνυμα και να μου δίνει λογαριασμό σημαίνει ότι κατά νου έχει το καλύτερο. Αλλιώς δεν θα με ενημέρωνε αν είχε κατά νου να κάνει κάτι άλλο” πρόσθεσε ο Θοδωρής Αθερίδης, συμπληρώνοντας: “Χάρηκα και κατευθείαν απάντησα πως θέλω να γίνω παππούς”.

Read More

And More