Θοδωρής Αθερίδης: Έχει ξετρελαθεί με τον εγγονό του – Η νέα τρυφερή φωτογραφία τους

Στις 22 Σεπτεμβρίου η Φωτεινή Αθερίδου έγινε για πρώτη φορά μητέρα, φέρνοντας στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι και κάνοντας ταυτόχρονα τον Θοδωρή Αθερίδη παππού! Η γνωστή ηθοποιός απόλαυσε στο έπακρο την περίοδο της εγκυμοσύνης της και δεν σταμάτησε στιγμή να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από τις ημέρες της. Η είδηση της εγκυμοσύνης της την έκανε πολύ χαρούμενη, αφού δεν θα μπορούσε να επισφραγίσει με καλύτερο τρόπο την σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα.

Εκτός από τη Φωτεινή και τον Κωνσταντίνο, εκείνος που έχει αναλάβει ενεργό ρόλο στην ανατροφή του μικρού είναι ο Θοδωρής Αθερίδης. Ο ταλαντούχος ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον πρωτότοκο εγγονό του και προσπαθεί να περνά όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του. Πριν λίγες ώρες μάλιστα, ο ίδιος δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατά στην αγκαλιά του το μωρό και το ταΐζει γάλα.

“Μετά από σένα που; Να πάω πες μου που; Μετά από σένα τι; Τι να αγαπήσω τι”, σχολίασε στη λεζάντα της ανάρτησής του με τους φίλους και συναδέλφους του να αφήνουν τα δικά τους σχόλια για το τρυφερό στιγμιότυπο.

Δες τη φωτογραφία:

Ο Θοδωρής Αθερίδης έχει ξετρελαθεί με τον εγγονό του!

Read More

And More