Θοδωρής Αθερίδης για Δημήτρη Λιγνάδη: «Τα δικαστήρια δεν βγάζουν αποφάσεις εν ψυχρώ»

Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε το βράδυ της Παρασκευής πρεμιέρα στο θέατρο με την παράσταση «Μαθήματα Κωμωδίας».

Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι!» και ο Ιορδάνης Παπακυριακού βρέθηκαν στο Μικρό Παλλάς, με τον γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη να μιλάει μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Λιγνάδη, για τον Άρη Σερβετάλη αλλά και για τον αξιολάτρευτο εγγονό του.

«Καταρχάς έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα δικαστήρια. Πιστεύω ότι δεν βγάζουν αποφάσεις εν ψυχρώ. Τις ψάχνουν τις υποθέσεις, τις σκαλίζουν για τα καλά. Οπότε όταν κάπου καταλήγουν και βγάζουν μια απόφαση, εκείνη την ώρα πείθομαι και εγώ για το τι ακριβώς έχει συμβεί» δήλωσε ο Θοδωρής Αθερίδης για τον προφυλακισμένο Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο Άρης Σερβετάλης είναι ένα χρυσό παιδί και από ό,τι φαίνεται είχε ξεκαθαρίσει έγκαιρα τις απόψεις του και τι θα κάνει. Δεν ήταν υπεύθυνος ο Άρης για αυτό που έγινε. Εγώ με τον Άρη σε αυτό το θέμα έχω διαφορετική άποψη. Δεν μπορώ να παίξω ούτε σε ανεμβολίαστους, ούτε με ανεμβολίαστους συναδέλφους, γιατί φοβάμαι» ανέφερε επίσης ο ηθοποιός.

 

Ο Θοδωρής Αθερίδης μιλώντας για τον εγγονό του αποκάλυψε ότι «Ο εγγονός μου έχει πει παππού. Το καλοκαίρι ήθελε να ανεβαίνει στη μηχανή μου και να κάνει ότι οδηγάει. Τα θέλει όλα».

Read More

And More