Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Κιμούλη: «Καλά κάνει και επιστρέφει στο θέατρο – Έχω πάρει πολλή αγάπη από εκείνον»

Ο Θοδωρής Αθερίδης παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον Γιάννη Πουλόπουλο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη, τον εγγονό του αλλά και για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Είμαστε τόσα χρόνια μαζί με την Σμαράγδα, έχουμε μεγαλώσει και η συντροφικότητα και το ότι ταιριάζουμε δεν είναι να μας επηρεάσει αρνητικά η καραντίνα. Μετά από τόσα χρόνια βλέπω και την εξέλιξή της ως ηθοποιό. Αν δεν θαυμάζεις τον άλλον έχει τελειώσει η σχέση» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Όσον αφορά για το αν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Κιμούλη, ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε: «Αν κατηγορηθεί κάποιος και βρεθεί ένοχος, θα σεβαστώ το δικαστήριο. Για τις περιπτώσεις του Χαϊκάλη και του Κιμούλη δεν ξέρω. Καλά κάνει και επιστρέφει ο Γιώργος Κιμούλης στο θέατρο, πρέπει να ζήσει. Έχω πάρει πολλή αγάπη από αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε συνεργαστεί, έπαιξε στην ταινία μου χωρίς καμία αμοιβή. Σε μια διαδρομή χρόνων θα υπάρξουν διαπληκτισμοί. Θα μπορούσα να στρέψω εγώ τα βέλη σε έναν άνθρωπο που με αγαπάει;»

«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν κατάλαβα τι έκανε. Αισθάνθηκα ότι δεν έκανε τίποτα. Δεν ξέρω γιατί τραβάει τα όσα τραβάει» κατέληξε ο ηθοποιός.

Read More

And More