Θοδωρής Αθερίδης για τη σχέση με την Σμαράγδα Καρύδη: “Η ζήλια μέσα στη σχέση είναι ”καρκίνος”!”

Αυτές τις μέρες βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η νέα του ταινία “Τέλλιοι Ξένοι” και ο Θοδωρής Αθερίδης μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και την Δούκισσα Νομικού για τις σχέσεις, τα ψέματα, τη ζήλια… αλλά και την αγαπημένη του Σμαράγδα Καρύδη.

“Για τα προσωπικά δεδομένα έχω να πω ότι εν μία νυκτί, τα έχουμε παραχωρήσει όλα, όλοι, σε όλους. Γενικότερα όταν έχεις μία σελίδα στο Facebook ή στο Instagram και δίνεις λογαριασμό πού βρίσκεσαι, πού τα πίνεις! Δεν σε εξαναγκάζει κανένας να το κάνεις! Ο Διαφωτισμός και η Αναγέννηση, η δουλειά που έγινε τόσα χρόνια, πήγε περίπατο σε ένα βράδυ!”, είπε ο Θοδωρής Αθερίδης στο “Όλα Ξεκόλλα”.

Μιλώντας μάλιστα, για την ταινία του – διασκευή της ιταλικής ταινίας Perfetti Sconosciuti – ανέφερε πως το συμπέρασμά του είναι ένα: “Ότι δεν πρέπει να παίξουμε ποτέ ένα τέτοιο παιχνίδι! Επίσης ότι τα social media, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα! Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να ξεκαθαρίσεις ότι το κινητό σου είναι απόρρητο και δεν το παραβιάζει κανείς!”.

Θα άφηνε, όμως, την Σμαράγδα Καρύδη να δει το κινητό του;
“Ας το δει! Δεν έχω κανένα θέμα… Η ζήλια μέσα στη σχέση είναι καρκίνος! Δεν είναι καλό! Η αλήθεια είναι ότι ποτέ στη σχέση μου δεν είχα αυτό το θέμα! Δεν βασανίστηκα από αυτό το πράγμα. Αλλά το έχω δει σε άλλα ζευγάρια και είναι πολύ άσχημο!”.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164