Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη: Κινηματογραφική πρεμιέρα με διάσημους φίλους! [pics]

Φόρεσαν τα καλά τους και σαν άλλο κινηματογραφικό ζευγάρι του Χόλιγουντ περπάτησαν στο κόκκινο χαλί. Ο λόγος για την Σμαράγδα Καρύδη και τον Θοδωρή Αθερίδη που πρωταγωνιστούν στην πιο πολυσυζητημένη ελληνική ταινίας της χρονιάς, “Τέλειοι Ξένοι” που έρχεται στις ελληνικές αίθουσες από τα μέσα Δεκεμβρίου.

Το νέο κινηματογραφικό εγχείρημα του Θοδωρή Αθερίδη έκανε πρεμιέρα στο θέατρο Παλλάς, το βράδυ της Τρίτης και ήταν όλοι εκεί… με επίσημο ένδυμα και μεγάλη ανυπομονησία για να ανακαλύψουν όλοι… τι μπορεί να πάει στραβά σε ένα δείπνο μεταξύ φίλων! Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι: Σμαράγδα Καρύδη, Άλκις Κούρκουλος, Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιάννος Περλέγκας, Ευαγγελία Συριοπούλου και η Χριστίνα Βαρώτσου.

Λαμπεροί και εντυπωσιακοί για μαι ακόμη φορά, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη υποδέχτηκαν τους διάσημους φίλους τους, ανάμεσά τους ήταν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, και απόλαυσαν την πρώτη προβολή της ταινίας τους.

Το ζευγάρι που εκτός από μαζί στη ζωή είναι μαζί στο θέατρο και στον κινηματογράφο, φάνηκε να έχει μια απόλυτη αρμονία και να είναι έτοιμο για τα επόμενα βήματά του.

Ε ήπιαμε λιγάκι..Afrer party effect.Premiere “Τέλειοι Ξένοι” #opening #15december #movie #magnificent #friends #proud @smaragda_karidi_official #amazingactress

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις

Ε ήπιαμε λιγάκι… #τέλειοιξένοι #movie #zonars #after #premiere #friends #happy #comingsoon #december15 @cpapakaliatis

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Smaragda Karidi (@smaragda_karidi_official) στις


Λίγα λόγια για την ταινία:

Πόσο καλά γνωρίζεις τους φίλους σου; Μην βιαστείς να απαντήσεις! Δες πρώτα το πιο ανατρεπτικό κινηματογραφικό δείπνο φίλων, στη νέα, πολυαναμενόμενη ταινία «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ».

Μια από τις μεγαλύτερες εισπρακτικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες της Ιταλίας διασκευάζεται από τον Θοδωρή Αθερίδη και έρχεται στους ελληνικούς κινηματογράφους με ένα διαλεχτό και λαμπερό καστ ηθοποιών. Το «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ» βάζει… φωτιές σε ερωτικές και φιλικές σχέσεις, κάνοντας μια πολύ απλή, εύστοχη αλλά και φοβερά επίκαιρη ερώτηση: θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

Η ταινία «ΤΕΛΕΙΟΙ ΞΕΝΟΙ», που είναι μια παραγωγή της Viewmaster Films, βασίζεται στο πολυσυζητημένο «Perfetti Sconosciuti» του Πάολο Τζενοβέζε, το οποίο κέρδισε 5 «ιταλικά Όσκαρ» (βραβεία Νταβίντ ντι Ντονατέλο) μεταξύ των οποίων εκείνα της Καλύτερης Ταινίας, Σεναρίου, Σκηνοθεσίας και Α’ Γυναικείας Ερμηνείας. Διευθυντής φωτογραφίας στην ταινία είναι ο Γιώργος Αργυροηλιόπουλος, σκηνογράφος και ενδυματολόγος είναι η Εύα Νάθενα, και μοντέρ είναι ο Λάμπης Χαραλαμπίδης.


Η Εύα Νάθενα με τον σύζυγό της

Δες φωτογραφίες:

Σμαράγδα Καρύδη, Μαρία Ναυπλιώτου

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρία Ναυπλιώτου

Σμαράγδα Καρύδη, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μαρία Ναυπλιώτου

Το cast της ταινίας

Βίκυ Βολιώτη, Σμαράγδα Καρύδη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More