Θοδωρής Αθερίδης -Σμαράγδα Καρύδη: Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους

Για ένα ακόμη καλοκαίρι απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα στην όμορφη Αίγινα. Ο λόγος για τον Θοδωρή Αθερίδη και την Σμαράγδα Καρύδη που δεν αποχωρίζονται το ρομαντικό τους καταφύγιο στο αγαπημένο νησί της ηθοποιού. Και για μια ακόμη χρονιά έμειναν πιστοί στο ραντεβού τους με την ειδυλλιακή Αίγινα. Φυσικά κοντά τους βρέθηκαν κλασικά και λίγοι καλοί φίλοι με τους οποίους απολαμβάνουν το φετινό καλοκαίρι.

Μετά το τέλος, λοιπόν, των γυρισμάτων του για την επιτυχημένη σειρά του Ant1 «Μην ψαρώνεις» ο Θοδωρής Αθερίδης πήρε την Σμαράγδα του και τον σκύλο τους, τον Γιάννη και έφυγαν για το νησί. Φυσικά και η σύντροφός του είχε τακτοποιήσει όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της πριν την αναχώρηση, καθώς αυτήν την  περίοδο βρίσκεται σε πυρετό προετοιμασιών για το θεατρικό της ντεμπούτο ως σκηνοθέτη με την παράσταση «Του Κουτρούλη οι γάμος» Η επίσημη φωτογράφηση, μάλιστα, έγινε πρόσφατα και η Σμαράγδα ανυπομονεί για την πολυπόθητη πρεμιέρα της κάπου στα τέλη του Οκτώβρη.

Προς το παρόν, όμως, το ζευγάρι άφησε πίσω τις έγνοιες για τη δουλειά και αποφάσισε να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί πλάι στο κύμα.  Ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη, μάλιστα, έκαναν και μια μίνι απόδραση με την Αθανασία Σμαραγδή και Ευαγγελία Συριοπούλου στην Απόνησο στο Αγκίστρι.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέβασε και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με την Σμαράγδα, ενώ εκείνη αποκάλυψε πως είναι στο νησί μαζί με τις φίλες της Αθανασία Σμαραγδή και Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η φωτογραφία του Θοδωρή Αθερίδη

Read More

And More