Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη: Στην Επίδαυρο φορώντας μάσκες προστασίας [pics]

Τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των θεατών από τον κορονοϊό και την αποφυγή του συνωστισμού, το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου υποδέχεται και αυτό το καλοκαίρι το κοινό ακολουθώντας μια ειδική εκδοχή βασισμένη στις νέες συνθήκες. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανέβηκε η αρχαία κωμωδία “Λυσιστράτη” του Αριστοφάνη με πρωταγωνίστρια τη Βίκυ Σταυροπούλου και σκηνοθέτη τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Κατά τη διάρκεια των τριών ημερών που πραγματοποιήθηκε η παράσταση, πολλοί ήταν εκείνοι που βρέθηκε στο αρχαίο θέατρο μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού προκειμένου στηρίξουν τους πρωταγωνιστές και φυσικά να παρακολουθήσουν το εξαιρετικό έργο. Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών ήταν η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης.

Το αγαπημένο ζευγάρι, πέρα από το γεγονός ότι διαθέτει στενή φιλία με τον σκηνοθέτη της παράστασης, λατρεύει τα αρχαία έργα και έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη βραδιά. Οι δυο τους έφτασαν στον ιστορικό χώρο φορώντας μάσκες προστασίας και πόζαραν ευδιάθετοι με τους πρωταγωνιστές και όχι μόνο.

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: Papadakis press

Read More

And More