Θοδωρής Αθερίδης – Σμαράγδα Καρύδη: Η βραδινή έξοδος και το πιο όμορφο καλοκαίρι τους!

Είναι μαζί πολλά χρόνια κι ας μην μιλούσαν δημόσια για τη σχέση τους. Ήταν κάτι που δεν τους ενδιέφερε να γνωστοποιήσουν. Ούτε όμως και όταν αυτό έγινε, κάπως τυχαία μέσα από μία συνέντευξη, επηρέασε τον τρόπο που ζούσαν . Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης ήταν και είναι αχώριστοι. Η ζωή τους πολλές φορές μπλέκεται και στα επαγγελματικά εκτός από τα προσωπικά τους και έχουν μάθει να λειτουργούν μαζί σε όλες τις περιπτώσεις.

Όταν δεν δουλεύουν απολαμβάνουν στιγμές με την οικογένεια, τους φίλους τους και κάνοντας πράγματα που αγαπούν. Ανάμεσα σε αυτά σίγουρα είναι και οι αποδράσεις στην Αίγινα. Το όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού που αποτελεί φόντο σε όλα τα τελευταία καλοκαίρια τους και σίγουρα δεν θα λείπει και από το φετινό. Ένα καλοκαίρι που τους βρίσκει στην πιο ωραία φάση τους! Οι δυο τους δεν χάνουν καμία ευκαιρία να βρεθούν στον επίγειο παράδεισό τους για να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να περάσουν χρόνο ο ένας με τον άλλον.

Πολλές φορές βέβαια υποδέχονται στο νησί και καλούς τους φίλους με τους οποίους χαίρονται ξεχωριστές στιγμές! Άλλωστε είναι δύο άνθρωποι που αγαπούν πολύ τους δικούς τους ανθρώπους και το δείχνουν. Για αυτό το λόγο τους βλέπουμε συχνά σε θεατρικές πρεμιέρες. Η Σμαράγδα και ο Θοδωρής αγαπούν το θέατρο και θέλουν να είναι ενημερωμένοι για τα δρώμενα αλλά κυρίως θέλουν να στηρίζουν συναδέλφους και φίλους.

Το βράδυ της Τρίτης το TLIFE τους συνάντησε στο θέατρο Αθηνά στην πρεμιέρα του έργου “Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης”.

Λίγα λόγια για το έργο

Ο Θανάσης ένας φτωχός και αγράμματος επαρχιώτης έρχεται στην Αθήνα αναζητώντας μια καλύτερη τύχη. Η Ρένα Νταλκά μεγάλο αστέρι του Μπουζουκιού τον βοηθάει να βρει δουλειά. Σερβιτόρος, φωτογράφος βοηθός φαρμακοποιού, αστυφύλακας μέχρι και διατητής αγώνων πυγμαχίας. Από γκάφα σε γκάφα κι από πλάκα σε πλάκα δεν καταφέρνει να στεριώσει πουθενά.

Πρωταγωνιστούν: Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Καζάκος, Σοφία Βογιατζάκη και Νικολέτα Καρρά.

Μαζί τους: Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Κατερίνα Θεοχάρη, Τάκης Βλαστός, Βασίλης Γιακουμάρος, Μαριλένα Ράδου.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More