Θοδωρής Ιακωβίδης: O αρσιβαρίστας που έκανε όλη την Ελλάδα να δακρύσει επέστρεψε στη χώρα μας

ι

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μερικές ώρες ο Θοδωρής Ιακωβίδης. Ο Έλληνας αρσιβαριστας που κατάφερε να κάνει όλη τη χώρα να δακρύσει με την εξομολόγησή του επέστρεψε στα πάτρια εδάφη το βράδυ της Δευτέρας.
Στο αεροδρόμια τον περίμενε θερμή υποδοχή από φίλους, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου που θέλησε να του δείξει την αγάπη και τη στήριξή του.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο συγκλόνισε συγκλόνισε το πανελλήνιο ξεσπώντας σε κλάματα μπροστά στην κάμερα καθώς αποφάσισε να ανακοινώση την απόσυρσή του από το άθλημα σε ηλικία 30 ετών.

Στο αεροδρόμιο ήταν και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος λίγη ώρα μετά την άφιξη του Θοδωρή Ιακωβίδη έγραψε στο twitter: «Καλωσόρισμα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες σε αρσιβαρίστα Θοδωρή Ιακωβίδη & προπονητή Χρήστο Τριφύλλη. Κι όπως συζητήσαμε με Θοδωρή, ξεκινάμε άμεσα διαβούλευση με τους αθλητές για περαιτέρω μεταρρυθμίσεις ερασιτεχνικού αθλητισμού & διασφάλιση συνθηκών εν όψει Παρισιού 2024».

Read More

And More