Θοδωρής Ιακωβίδης: “Κουράστηκα να τρέχω μόνος μου και να μην μπορώ να κάνω το ένα βήμα παραπάνω”

Τον Θοδωρή Ιακωβίδη, τον Έλληνα αθλητή που μετά τον εκπληκτικό αγώνα που έδωσε στο Τόκιο κατάφερε να συγκινήσει ολόκληρη τη χώρα με την εξομολόγησή του,  συνάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

“Nιώθω υπέροχα με όλη αυτή την αγάπη που ένιωσα και έχω λάβει είτε από μηνύματα είτε από κοντά, δε περίμενα να γίνει όλο αυτό… Ας το δούμε ρεαλιστικά, μια συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι το όνειρο κάθε αθλητή και εγώ όχι απλά το πέτυχα μια φορά, το πέτυχα δυο” ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης και συνέχισε,

“Απλά κουράστηκα να τρέχω μόνος μου και να μη μπορώ να κάνω το ένα βήμα παραπάνω. Κάποια στιγμή στη ζωή μου βρέθηκα σε σημείο να μη μπορώ να ανταποκριθώ, ο φυσιοθεραπευτής μου ο Παναγιώτης με βοήθησε και με βοηθάει και τώρα. Πρέπει να πονούσα πάρα πολύ, να μη μπορώ να πάρω τα πόδια μου για να τον πάρω τηλέφωνο αλλιώς δεν τον έπαιρνα…. Πήρα την καλοκαιρινή μου άδεια για να πάω στους Ολυμπιακούς αλλιώς δε θα μπορούσα να πάω. Από θέμα οικονομικού κέρδους δεν αξίζει αλλά η ανταμοιβή είναι ηθική. ..Στο Τόκιο ήξερα ότι είναι ο τελευταίος μου αγώνας, είχα μπει για να το απολαύσω και να το ζήσω”.

Στη συνέχεια, ο Θοδωρής Ιακωβίδης δήλωσε πως όταν είδε τους followers του να αυξάνονται τόσο πολύ από τη μια μέρα στην άλλη νόμιζε ότι το κινητό του έχει χαλάσει ενώ αποκάλυψε και τα μηνύματα που αντάλλαξε με τον Γιάννη Αντετοκούμπο. Όσο για τον Πύρρο Δήμα που του ζήτησε δημόσια συγγνώμη ανέφερε πως γνώριζε εδώ και χρόνια την κατάσταση και είπε πως, : “Η συγγνώμη θα έπρεπε να δείχνεται με πράξει”.

Read More

And More