Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Θοδωρή Αθερίδη; [video]

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Θοδωρή Αθερίδη; [video] | tlife.gr

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος. Ο γνωστός κριτικός κινηματογράφου και επί χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη μίλησε για όλα στην Ελεονώρα Μελέτη και, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να απολογηθεί για την κριτική που είχε κάνει για μία ταινία του Θοδωρή Αθερίδη.

«Δεν έχω αδικήσει μόνο του Θοδωρή, αλλά το έδωσα σαν παράδειγμα. Την ξαναείδα. Ήμουν λίγο πιο αυστηρός, δεν ξέρω γιατί. Η ταινία έχει γυριστεί στην Καλλίπολη και νόμιζα ότι αυτό που μου άρεσε είναι συναισθηματικά ταυτισμένο με τα παιδικά μου χρόνια και ότι μπερδεύτηκε το φίλτρο. Τελικά, όταν την είδα, είδα ότι είναι μια πολύ γλυκιά ταινία και ωραία ιδέα.

Ότι ένας χαρακτήρας δεν υπάρχει. Επειδή του αρέσουν του Θοδωρή αυτά τα τεχνάσματα, να κάνει μια τεράστια αλλαγή στις ταινίες του και αυτό λίγο στην αρχή. Αλλά έχει πολύ καλές σκηνές μέσα η ταινία και πολύ τρυφερές και το πήγε όλο καλά. Δεν είναι η μόνη ταινία που το έχω κάνει αυτό. Άνθρωποι είμαστε και αδικούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

READ more