Θοδωρής Μαραντίνης: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία, με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου»

Ο Θοδωρής Μαραντίνης την Τετάρτη 11/5 βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Κυψέλη.

Ο frontman των Onirama, μεταξύ άλλων, μίλησε για την απόφασή του να ξεκινήσει ψυχοθεραπεία, αποκαλύπτοντας πως την αρχή της θεραπείας του ένιωθε πολύ ενοχικά. 

«Μου έπεσαν πολλά πράγματα μαζί, γι’ αυτό ξεκίνησα ψυχοθεραπεία αλλά είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ. Όταν ξεκίνησα την ψυχοθεραπεία πήγα πολύ ενοχικά γιατί πήγα και είπε έχω πρόβλημα. Ένιωθα ότι φταίω για τα πάντα. Στην πρώτη μου συνεδρία ήμουν προβληματισμένος, αλλά άργησα να μπω σε συναίσθημα», είπε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

«Ο δεύτερος άξονας για τον οποίο πήγα στον ψυχολόγο, γιατί ταυτίστηκε λίγο με τη γέννηση του πρώτου παιδιού. Τα παιδιά είναι μεγάλη ευθύνη και με τον ερχομό του γιου μου κατάλαβα ότι πρέπει πριν να λύσω τα θέματά μου για να μην τα περάσω στα παιδιά μου», σημείωσε ο τραγουδιστής. 

Κλείνοντας, ο Θοδωρής Μαραντίνης πρόσθεσε: «Τώρα νιώθω αρκετά καλά, έχουν αλλάξει πάρα πολλά δεδομένα και θεωρώ ότι έχω βρω ένα δρόμο και μία κατεύθυνση που μου ταιριάζει περισσότερο και μακροπρόθεσμα θα λειτουργήσει καλύτερα». 

Όλα όσα είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης στην εκπομπή της ΕΡΤ:

Read More

And More